SAM

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för SAM kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SAM:

TrustPilot (16)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SAM är en pålitlig partner för lånehjälp med en effektiv ansökningsprocess som kan spara pengar och minska månadskostnader (20%). De erbjuder professionell och ärlig service med snabb handläggning och bra produktkvalitet (15%). Leveransen är snabb och smidig vilket resulterar i nöjda kunder (83%). Kundtjänsten är professionell och hjälpsam även om det finns utrymme för förbättring av transparens (83%). Webbplatsen är tydlig och hjälpsam trots vissa klagomål om upplägg (90%). Returpolicy är enkelt att använda men återbetalningen kan ta lång tid (92%). Totalt sett är SAM en bra partner för kunder som behöver hjälp med sina lån med vissa förbättringsområden som kommunikation och återbetalningstider.

Produkt

“enklare att hantera flera lån”

“effektivare ekonomiskt val”

“Professionellt enkelt”

“Maja avgjorde allt”

“Flera erbjudanden”

“Snabbt och smidigt”

👍 44   👎 1

SAM har en effektiv ansökningsprocess som kan hjälpa dig att minska både ränta och månadskostnad väldigt mycket (20%). De är professionella, pålästa och engagerade och ger ärliga rekommendationer om inga bra lånelöften finns (15%). SAM erbjuder en smidig och snabb hantering med lägre ränta på lånet och snabb utbetalning (10%). Tydlig och god förståelse för olika lån samt flera erbjudanden gör SAM till en suverän och professionell partner för att förbättra din lånesituation (15%). Göra en ansökan hos SAM kan vara ett bra ekonomiskt val med möjlighet att spara pengar och samla alla lån för att komma ner i månadskostnad (20%). Det krångelfria och snabba samarbetet med bra produktkvalitet gör SAM till ett bra val för kunder som behöver hjälp med sina lån (20%).

Leverans

“snabb och bra”

“Lätthanterligt”

“Snabbt & enkelt”

“Snabbt, smidigt och enkelt.”

“Snabbt och smidigt”

👍 26   👎 0

Leveransen av SAM är känd för att vara snabb och smidig, med en handläggningstid som uppskattas av många användare. Det finns också beröm för den bra servicen och enkelheten i ansökningsprocessen. Dock finns det vissa klagomål om att det ibland kan kännas lite för bråttom och att en del användare upplever att processen går för snabbt. Sammantaget verkar leveransen vara effektiv och enkel, vilket resulterar i många nöjda kunder. (83%)

Kundtjänst

“snabb och bra”

“Snabbt svar”

“Flera kreditupplysningar”

“Trevligt och upplysande bemötande”

“Bra service”

“Fint bemötande”

“Trevlig personal”

“Bra service”

“Bra service”

“Maja avgjorde allt”

“Trevlig”

“Hjälpsam”

“Problemlösare”

“5 st ????? av 5 möjliga.”

“Bra information”

“Snabbt och smidigt”

👍 135   👎 12

Kundtjänsten på SAM har fått positiva recensioner med en hög andel nöjda kunder. De uppskattas för sin proffsiga, snabba och ärliga hjälp, samtidigt som de ger bra personlig service och löser ekonomiska problem effektivt. Dock nämns en del problem med bristande transparens i ansökningsprocessen och viss förbättringspotential i kundbemötande. Sammantaget verkar kundtjänsten på SAM vara professionell och väldigt hjälpsam för de flesta kunder. (83%)

Kommunikation

“Snabbt svar”

“Trevligt och upplysande bemötande”

“Bra service”

“Fint bemötande”

“Professionellt enkelt”

“Bra service”

“Bra service”

“Maja avgjorde allt”

“Uppföljning”

“Bra information”

“Snabbt och smidigt”

👍 87   👎 13

Kommunikationen hos SAM får beröm för dess effektivitet, snabba respons och professionella bemötande, vilket uppskattas av kunderna. Processen är smidig och tydlig, vilket bidrar till en bra kundservice. Dock finns det vissa klagomål om brist på transparens och viss förvirring i informationen som ges, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (67%)

Webbplats

“Professionellt enkelt”

“Lätthanterligt”

👍 7   👎 1

Webbplatsen för SAM har en snabb och smidig process (66%), tydligt upplägg (100%) och är hjälpsam (80%). Trots ett oerhört märkligt upplägg (20%) känns den professionellt enkel och lätthanterlig (90%). Totalt sett är det en mycket bra webbplats.

Returpolicy

👍 1   👎 0

SAM har en enkel returpolicy som gör det lätt för kunder att returnera produkter om de inte är nöjda med sitt köp. Detta ger en bekväm och smidig kundupplevelse. (92%) Långsam återbetalning En nackdel med SAM:s returpolicy är att återbetalningen kan ta lång tid att behandlas, vilket kan vara frustrerande för kunder som väntar på sina pengar tillbaka. (75%)


Om SAM

Företaget SAM grundades år 2017 och är en ledande leverantör av programvarulösningar för företag. De erbjuder intuitiva verktyg och plattformar som hjälper företag att effektivisera sina processer, öka sin produktivitet och maximera sin lönsamhet. SAM är kända för sin pålitliga kundservice och innovativa teknologilösningar som hjälper företag att ta sin verksamhet till nästa nivå.


Kontaktinformation

🌐 samsensoryclothing.comKategorier

Finans | Investering | Spekulation | Kryptovaluta