SAM

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för SAM kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SAM:

TrustPilot (16)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Leveransen av SAM är känd för att vara snabb och smidig, med en handläggningstid som uppskattas av många användare. Det finns också beröm för den bra servicen och enkelheten i ansökningsprocessen. Dock finns det vissa klagomål om att det ibland kan kännas lite för bråttom och att en del användare upplever att processen går för snabbt. Sammantaget verkar leveransen vara effektiv och enkel, vilket resulterar i många nöjda kunder. (83%)

“snabb och bra”

“Lätthanterligt”

“Snabbt & enkelt”

“Snabbt, smidigt och enkelt.”

“Snabbt och smidigt”

👍 26   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mina - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • snabb och bra

Lars - 9 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Lätthanterligt
  • Flera erbjudanden

Hans Lindberg - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabbt & enkelt
  • Snabbt, smidigt och enkelt.
  • 5 st ????? av 5 möjliga.

Helen Lindberg - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabbt och smidigt