Office Depot

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Office Depot kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Office Depot:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Office Depots webbplats har enkel användning med inga problem, men har potential för förbättringar (50%). Det kan vara svårt att rätta till fel digitalt och faktureras ibland för okända köp (35%). Däremot skickar de lösenord och användarnamn oskyddat via e-post och har bristande säkerhet (65%). Det finns också klagomål på att det är möjligt att handla på kontot utan tillstånd och att informationen på hemsidan ibland är felaktig (40%).

“Inga problem”

“Webbshoppens förbättringspotential”

👍 2   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Katarina - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Inga problem
  • Bra hantering av klagomål
  • Webbshoppens förbättringspotential