Office Depot

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Office Depot kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Office Depot:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Office Depot erbjuder ett stort och bra utbud av kontorsvaror med bra fraktpriser på tunga paket, men vissa produkter har varit restnoterade och levererats i dåligt skick (70%). Leveranstiderna och kundtjänsten har fått blandade recensioner, med vissa klagomål på felaktiga leveransadresser och svårigheter med kommunikationen (45%). Kommunikationen på webbplatsen behöver förbättras för att möta kundernas förväntningar och behov, med brister i återkoppling och säkerhet (45%). Returprocessen kan också förbättras med kortare väntetider för reklamationer och ersättningar (60%). Sammantaget finns det potential för Office Depot att öka kundnöjdheten genom förbättringar inom produktkvalitet, leveransservice, kommunikation och returpolicy.

Produkt

“Bra fraktpriser på tunga paket!”

“Inga problem”

👍 7   👎 7

Office Depot erbjuder bra fraktpriser på tunga paket (80%), men vissa kunder har upplevt skrämmande annonsering och resursslöseri (20%). En del kunder har fått pappersreklam trots önskemål om att inte få det (10%) och vissa produkter har varit restnoterade (30%). Trots detta erbjuder Office Depot ett stort och bra utbud av kontorsvaror (90%), även om vissa produkter har kommit i dåligt skick utan skydd och ersättningsprodukter har varit felaktiga (40%). Informationen om lagerstatus har även ibland varit felaktig (20%). Sammantaget erbjuder Office Depot ett bra utbud av kontorsvaror med viss försiktighet för produktkvaliteten och lagerstatusinformationen.

Leverans

“Bra fraktpriser på tunga paket!”

“Inga problem”

👍 6   👎 15

Office Depot erbjuder bra fraktpriser på tunga paket och snabb leverans, vilket är ett stort plus för kunderna (60%). Tyvärr har vissa kunder upplevt problem som långa leveranstider, saknade produkter och höga fraktkostnader (40%). Det finns även klagomål på felaktiga leveransadresser och lång väntetid för ersättning, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten (30%). Sammantaget finns det både positiva och negativa recensioner av Office Depots leveransservice.

Kundtjänst

“Inga problem”

“Bra hantering av klagomål”

“Undvik företaget”

👍 6   👎 19

Kundtjänsten hos Office Depot får blandade recensioner. En del kunder tycker att de hanterar klagomål bra och har snabba leveranser, medan andra upplever svårigheter med att kommunicera med dem och får felaktig information om sina köp. Tyvärr verkar det vara en del problem med debitering och säkerhet, vilket har lett till missnöjda kunder. Sammantaget verkar det som att det finns utrymme för förbättring inom kundtjänsten hos Office Depot. (Hämtat från recensioner; beräknad analys)

Kommunikation

“Inga problem”

👍 1   👎 22

Kommunikationen från Office Depot har brister med otillräcklig återkoppling till kunderna (25%), bristande svar från kundtjänst (20%), och felaktig information om lagerstatus (15%). Trots lovad snabb leverans, finns det förseningar utan tydlig information till kunderna (10%). Även pappersreklam fortsätter att skickas trots önskemål om att inte få det (5%). Positivt är att vissa varor levereras i tid (25%). Sammantaget behöver Office Depot förbättra sin kommunikation och kundservice för att möta kundernas förväntningar och behov.

Webbplats

“Inga problem”

“Webbshoppens förbättringspotential”

👍 2   👎 6

Office Depots webbplats har enkel användning med inga problem, men har potential för förbättringar (50%). Det kan vara svårt att rätta till fel digitalt och faktureras ibland för okända köp (35%). Däremot skickar de lösenord och användarnamn oskyddat via e-post och har bristande säkerhet (65%). Det finns också klagomål på att det är möjligt att handla på kontot utan tillstånd och att informationen på hemsidan ibland är felaktig (40%).

Returpolicy

👍 0   👎 4

Office Depots returpolicy får blandade recensioner. En positiv aspekt är att de erbjuder ersättning för felaktiga produkter, men det kritiseras för att debitera över dubbla priset och ha långa väntetider för både reklamationer och ersättningar. Den genomsnittliga väntetiden mellan beställning och ersättning är längre än många kunder önskar, vilket har lett till missnöje hos vissa. Sammantaget verkar returprocessen hos Office Depot behöva förbättras för att öka kundnöjdheten. (40%)


Om Office Depot

Office Depot är ett amerikanskt detaljhandelsföretag som specialiserar sig på försäljning av kontorsmaterial och relaterade produkter. Företaget grundades 1986 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna på marknaden för kontorsmaterial. Office Depot erbjuder en bred produktportfölj som inkluderar allt ifrån papper, skrivmaterial, och bläckpatroner till kontorsmöbler och teknologiprodukter. Genom åren har företaget expanderat sitt utbud och sin närvaro både genom fysiska butiker och via sin omfattande onlinehandelsplattform.


Kontaktinformation

Telegrafgatan 4

169 03 Solna

Sverige

📧 kundcenter@officedepot.se

☎ 020-560 560

🌐 officedepot.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster | Hus & Trädgård