Office Depot

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Office Depot kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Office Depot:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Office Depot har brister med otillräcklig återkoppling till kunderna (25%), bristande svar från kundtjänst (20%), och felaktig information om lagerstatus (15%). Trots lovad snabb leverans, finns det förseningar utan tydlig information till kunderna (10%). Även pappersreklam fortsätter att skickas trots önskemål om att inte få det (5%). Positivt är att vissa varor levereras i tid (25%). Sammantaget behöver Office Depot förbättra sin kommunikation och kundservice för att möta kundernas förväntningar och behov.

“Inga problem”

👍 1   👎 22

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Katarina - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Inga problem
  • Bra hantering av klagomål
  • Webbshoppens förbättringspotential