Office Depot

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Office Depot kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Office Depot:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundtjänsten hos Office Depot får blandade recensioner. En del kunder tycker att de hanterar klagomål bra och har snabba leveranser, medan andra upplever svårigheter med att kommunicera med dem och får felaktig information om sina köp. Tyvärr verkar det vara en del problem med debitering och säkerhet, vilket har lett till missnöjda kunder. Sammantaget verkar det som att det finns utrymme för förbättring inom kundtjänsten hos Office Depot. (Hämtat från recensioner; beräknad analys)

“Inga problem”

“Bra hantering av klagomål”

“Undvik företaget”

👍 6   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Katarina - 9 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Inga problem
  • Bra hantering av klagomål
  • Webbshoppens förbättringspotential

Anders Backlund - 3 år sedan Trustpilot 🔗

  • Undvik företaget