Office Depot

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Office Depot kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Office Depot:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Office Depot erbjuder bra fraktpriser på tunga paket och snabb leverans, vilket är ett stort plus för kunderna (60%). Tyvärr har vissa kunder upplevt problem som långa leveranstider, saknade produkter och höga fraktkostnader (40%). Det finns även klagomål på felaktiga leveransadresser och lång väntetid för ersättning, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten (30%). Sammantaget finns det både positiva och negativa recensioner av Office Depots leveransservice.

“Bra fraktpriser på tunga paket!”

“Inga problem”

👍 6   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sara Eriksson - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra fraktpriser på tunga paket!

Katarina - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Inga problem
  • Bra hantering av klagomål
  • Webbshoppens förbättringspotential