OmdömesStalle

  Recensioner Zavvi

  Att man tycker om att lyssna på en viss artist, att se alla filmer som en speciell skådespelare medverkar i eller att följa ett sportlag helt frenetisk är något som väldigt många av oss väljer att göra. Man är helt enkelt ett stort fan av en eller flera personer. Om man är ett fan av någon så vill man kanske köpa produkter som personen tillverkar, samt att man vill köpa merch som man sedan kan gå med för att visa uppskattning. När det kommer till merch eller andra fan-produkter så finns det olika butiker man kan vända sig till. Vissa kända personer har valt att ha en helt egen hemsidan för sina produkter men det finns även nätbutiker som fungerar som återförsäljare och säljer produkter som har med kända personer eller lag att göra. Zavvi är en nätbutik som säljer produkter som har med filmer, serier och spel att göra.

  Men hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Zavvi? Och har de bra kvalitet på sina produkter? Om man är i behovet att returnera någon produkt, vad ska man då göra?Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig.

  Mer information om Zavvi

  Zavvi är ett e-handelsföretag som är grundat och lanserat i England och de är verksamma på marknaden genom att vara återförsäljare av olika produkter som har med olika filmer, TV-serier, spel, musik och annat att göra med. De driver även en egen blogg där de skriver inlägg som har tex med produkter att göra, olika scener i filmer och även annat.

  Stream | Fredagen den 13e!

  Vad erbjuder Zavvi sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida och även en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla de olika produkterna som finns i sortimentet. Om kunderna väljer att få paketet levererat till Sverige så läggs det till en fraktkostnad på £2,99 (£9,99 om kunden vill ha möjligheten att spåra paketet). Och den normala leveranstiden är mellan 3 till 6 arbetsdagar. När det kommer till betalningen för produkterna så kan kunderna väljer mellan att betala med PayPay, direktbetalning via internetbanken eller via kredit- eller bankkort. Efter att det har gått 14 dagar från och med att kunden har hämtat ut sitt paket så är det inte längre möjligt för kunden att göra en retur på någon produkt.

  Hur kan kunder nå kundtjänsten hos Zavvi?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du handlat hos Zavvi? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkter och annan information som du kanske vill lägga till.


  Fördelar med att handla online.

  Zavvi
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Zavvi ljuger!

  Zavvi skriver på sin hemsida att dom kommer betala alla tullavgifter m.m. detta är en ren lögn. Då dom skickar varje film i ett separat brev som därefter stoppas i Svenska tullen och sen får man flera fakturor från tullverker. Zavvi var inte intresserade att betala tullavgiftern och jag betalade inte heller tullavgifterna.

  Filmerna ska ha skickats tillbaka dock påstår Zavvi att de endast fått tillbaka en av de och fakturan hos Klara ligger obetalad med numera med påminnelse avgift. Om du tycker om ett bolag som ljuger då är Zavvi något för dig!

  Av: Jonas Nordlander22-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Zavvi

  Din recension

  FAQ

  Är Zavvi ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zavvi. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zavvi?

  Zavvi är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zavvi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.