Sweef

Alla recensioner

Sweef

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Sweef

Att handla via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Sweef erbjuder sina kunder soffor och annan inredning
 
Är produkterna värda sitt pris som säljs hos Sweef? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Information om företaget Sweef 
Svenskt företag som har funnits på marknaden sedan 2011 och är verksamma via sin nätbutik. Sweef har ett sortiment bestående av möbler och inredning och företagets namnet Sweef är en ursprunglig förkortning av “Swedish E-Furniture”. Sweef driver även ett Showroom som ligger i Stockholm där företag och privata kunder kan besöka för att se hur produkterna som företaget ser ut på riktigt. Ludvig Ungewitter är personen som är personen som är både grundare och VD över företaget Sweef. 

Det som Sweef erbjuder sina kunder
Sweef erbjuder sina kunder olika typer av möbler som tex: fåtöljer, fotpallar och puffar, bäddsoffor, vanliga soffor och så vidare. Men de har även en kategori med annan inredning är det ingår produkter som tex: kuddar och plädar, hyllor och klädhängare samt mattor. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Från och med att kunderna har gjort sin beställning kan de välja om de antingen själva vill hämta ut paketet från företagets lager, eller om de vill ha produkten levererad hem. Om kunden väljer hemleverans så skickas produkten vanligtvis inom 3 dagar från företagets lager inom Stockholm, och till resten av Sverige inom en vecka. 

Hur kundtjänsten hos Sweef kontaktas
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Sweef genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.
 
Har du någon erfarenhet av företaget Sweef? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


Video från företagets showroom.