Jotex

Alla recensioner

Jotex

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
Robert Persson
Matta, usel kvalite, betydligt fulare än på bild, kostar 245kr att skicka tillbaka, 195kr i frakt och 50 i exp avgift. Varning!! Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Matta

  Matta, usel kvalite, betydligt fulare än på bild, kostar 245kr att skicka tillbaka, 195kr i frakt och 50 i exp avgift. Varning!!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Jotex

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Jotex är et företag som är verksamt i Sverige men även i andra länder och de erbjuder sina kunder inredning och andra prylar. 

Är produkterna värda sitt pris hos Jotex? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Information om företaget Jotex
Jotex är ett företag som är både grundat och lanserat under 1962 och driver i dag Sveriges största nätbutik för hemtextil och dekoration. Ägaren till själva hemsidan Jotex är Ellos Group och de är verksamma i Sverige, Norge och Finland. Företaget driver all sin verksamhet från Borås i Sverige. Företagets namn Jotex kommer från de två orden ”Jo” från företagets grundare samt ordet ”tex” från ordet textil. 

Vad erbjuder Jotex sina kunder?
Hos företaget kan man hitta produkter inom olika kategorier som tex sängkläder, kuddar och plädar, dekoration, badtextiler och så vidare. Är det så att man gör en beställning hos företaget och sedan av någon anledning känner sig missnöjd så har man upp till 30 dagar på sig att göra en retur. Så att man sedan kan få pengarna tillbaka eller välja en annan produkt om man hellre vill det. den vanliga fraktkostnaden kostar 49 kr och då kommer paketet att komma inom 2 till 4 dagar. Man kan även välja expressleverans om man hellre vill det eller så kan man även välja hemleverans om man har gjort en stor eller tung beställning. 

Jotex har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Jotex?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller så kan man skicka e-post till dem. 

Har du någon erfarenhet av företaget Jotex? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Jotex.