Home by Sweden

Alla recensioner

Home by Sweden

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Home by Sweden

Vad är hemligheten med att få ett hem att se ut som reklamen på tv? När man ser dessa reklambilder på heminredning ska man komma ihåg en sak, de är oftast riktigt genomtänkta. Bilderna är tagna på ett sätt som fångar rummet på just det sättet som gör att det ser trevligt ut. Efter att bilderna är tagna brukar också ljusstyrkan, kontrasten och färgen ändras för att få det sista ur bilderna. Ofta läggs det också till extra prylar i bilderna som i själva fallet skulle vara helt opraktiska i det dagliga livet. Men oberoende hur mycket tid det än läggs ner på dessa detaljer för att få fram lockande reklambilder, så finns det ingen genväg när det gäller inredning och möbler. De är de absolut viktigaste för att få fram lockande bilder. Färgernas förhållandeinredning och möbler spelar också stor roll. Inrednings designers brukar ofta nämna ”den röda tråden”. 

Den röda tråden snabbt förklarat betyder att allt ska hänga ihop, oberoende hur fin ”den där soffan” är. För att användning av röda tråden måste ”den där soffan” följa samma tema som resten av rummet. Om det låter intressant att lära sig designa sitt hem från det här perspektivet så lönar det sig att först hitta ett företag som erbjuder inredning och möbler för det ändamålet. Det finns oändligt många företag som säljer inredning och möbler, ett av de företagen är Home by Sweden. 

Mer om Home by Sweden
Home by Sweden är grundat och lanserat år 2015. De startade företaget med tanken att erbjuda kvalitetsprodukter inom möbler och heminredning. Vid Älmhults IKEA har också Home by Sweden en fysisk butik på 350 kvadratmeter. 

Vad erbjuder Home by Sweden?
Inredning och möbler till hemmet. De erbjuder också en mängd andra prylar, bland annat hörlurar, högtalare och köksattiraljer. På deras hemsida kan man välja att söka enligt kategori och subkategori. Om man vet vad man är ute efter så kan man också göra en manuell sökning.

Är ordervärdet högre än 459 kr erbjuder Home by Sweden fri leverans. Detta gäller om man väljer ombud via fraktbolaget Postnord. Om ordervärdet är lägre än 459 kr kostar leveransen till ombud 49 kr. 

Få kontakt med Home by Sweden
Med dagens teknik följer naturligtvis problem och frågor. Har man en fråga till Home by Sweden så lönar det sig att först läsa genom de vanligaste frågor och svaren därefter. Hittade man inte svaret där, kan man kontakta Home by Sweden på telefon; 0457–628160, eller via email; info@homebysweden.se. 

Att skriva en recension, vem har tid med det? Först kan man förstås tycka att det inte finns någon poäng i att lägga ner tid att skriva en recension. Detta tänker man förstås innan man råkar ut för ett företag som går bakom ryggen på en. Om man bara hade läst en recension innan man handlade. Nu är det förstås försent, men eftersom man nu har råkat ut för detta så är det lika bra att skriva en recension om upplevelsen, innan någon annan hamnar i samma grop.