Superdry

Alla recensioner

Superdry

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Superdry

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är Superdry. 

Genom att läsa andra personers recensioner om tex Superdry kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om Superdry
Superdry är ett företag som är både grundat och lanserat under 2003 i England. Företaget erbjuder sina kunder kläder och mode och de har kombinerat olika stilar från tex Japan och USA. Företaget är känt i flera länder runt om i världen och de är både verksamma på nätet samt i fysiska butiker

Vad erbjuder Superdry sina kunder?
Superdry erbjuder både kläder till kvinnor och män och det är kläder inom flera olika kategorier som tex: Utekläder, träningskläder, underkläder samt även accessoarer och väskor. Leveranstiden då man gör en beställning varier beroende på varifrån man beställer men man kommer att kunna se en uppskattad leveranstid innan man slutför hela sin beställning. Även kostanden för frakten kommer att varier beroende på vilken leveransmetod man väljer. 

Superdry har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information och alla kampanjer och erbjuden direkt till e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Superdry?
Har man några frågor eller funderingar och är i behovet av att komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som kan hittas inne på hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid börja med att gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom alla villkor och all information, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. 

Har du handlat hos Superdry någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. 


Klädtips.