OmdömesStälle

  Recensioner Farfetch

  Det kan ofta hända att man sitter hemma och känner att man saknar något, men man är inte alls sugen på att åka till affären. Förut var man tvungen att åka till olika fysiska affärer om man kände behovet av något, det behöver man inte nuförtiden längre. Nu räcker det med att man tar sin mobil, surfplatta eller dator och sedan beställer hem det som man skulle vilja ha. Visst tar det några dagar för paketet att levereras men man slipper besväret med att åka till en fysisk butik där utbudet oftast inte är så stort. En sak som är vädigt populärt nuförtiden att handla online är kläder. Vissa brinner för mode och älskar att upptäcka nya stilar medans andra bara vill ha lite vardagliga kläder att fylla på garderoben med. En online butik som säljer kläder är Farfetch.

  Mer information om Farfetch

  Under 2007 lanserades och grundades företaget av en person med namnet José Neves. Året där på 2008 öppnade företaget 25 butiker till i 5 olika länder. I dag är företaget känt i många olika länder och de samarbetar med över 200 olika samarbetspartners. De som jobbar på företget Farfetch har alla ett djupt intresse av mode, design och kläder och de anser att vad man väljer att ha på sig kan spegla av sig i hurudan person man är. Farfetch har även sin egna applikation som man kan ladda ner till mobilen eller surfplattan för att handla direkt via den.

  Farfetch.

  Vad erbjuder Farfetch sina kunder?

  Direkt inne på företagets hemsida kan man välja mellan de tre största huvudkategorierna vilka är herr, dam och barn. Inne i varje kategori finns det sedan ett flertal underkategorier. Hos Farfetch kan man välja i vilken valuta alla priser skall vara i på hemsidan, man kan välja utgående från det land som man bor i. Om det skulle vara så att den önskade valutan inte finns så kommer alla priser att stå i amerikanska dollar. När man ska köpa något på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, eller direktbetalning via internetbanken. Det finns även några till speciella betalningmetoder som endast är tillgänliga i några länder. Inne på företagets hemsida kan man se vad det skulle kosta för leveransen till olika länder, men alla fraktkostnder beror även på hur mycket man beställer och hur stort själva paketet blir. Frakten inom Europa är vanligtvis mellan 2 - 4 arbetsdagar.

  Farfetch har även sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande rabatter, nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Farfetch?

  Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga kan man kontakta kundtjänsten via telefon eller e-post.

  Har du handlat hos Farfetch? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.

  Farfetch
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Farfetch

  Din recension

  FAQ

  Är Farfetch ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Farfetch. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Farfetch?

  Farfetch är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Farfetchs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.