OmdömesStälle

  Recensioner Dressinn

  En bonus med 2000 – talet är att man har tillgång till de flesta tjänster oberoende var man befinner sig. Till exempel om man planerar att köpa en ny jacka; man kan åka in till närmaste stad och därefter försöka att hitta en jacka som passar den stilen man är ute efter, eller så kan man sitta hemma eller var man då råkar befinna sig och istället använda sig av en dator eller smartphone. Det finns fler bonusar än bekvämlighet med E-handel. En av dessa är att man inte behöver använda sig av transport. Då slipper man undan med utgifter från sina egna fordon, men också utgifter från olika former av kollektivtrafik. En annan bonus med E-handel är att de kan spara massor av ens tid. Orsaken till detta är på grund av att när man befinner sig i en fysisk affär så kan det bli svårt att jämföra flera olika varor med varan. Om varorna är långt från varandra blir det ännu svårare, då kommer det att ta mer tid när man måste ta sig från från A till B endast för en jämförelse. Där har är E-handel en stor fördel, så länge som designen av sortimentet både är praktiskt och tydligt. Söker man kläder med mode, och om man har ett intresse för denna E-handelstjänst, ja då kan det vara lönsamt att kolla in företaget Dressinn.

  Om Dressinn

  Dressinn ägs och drivs av företaget Tradeinn. De skickar runt 7500 beställningar till över 200 länder varje dag. Detta uppnås med hjälp av deras huvud avsändningscenter som täcker en yta på 15 600 m2. Tradeinn driver 15 olika företag, och alla dessa företag är specialiserade inom en viss kategori. Till exempel; Runnerinn är specialiserat på löpning och fokuserar därför på liknande produkter som löparskor och tillbehör för löpning. En annan är Traininn som är specialiserat på träning och fokuserar därför på produkter som tränings- och träningsutrustning. Så Summa summarum är Dressinn ett företag som är specialiserat inom kläder och mode.

  Tio plagg varje man bör ha i garderoben

  Vad erbjuder Dressinn?

  Kläder för alla, mode eller inte mode med priser som företaget säger är konkurrenskraftiga. I deras sortiment hittar man bland annat badkläder, festkläder, underkläder och utomhuskläder. De erbjuder märken från de kändaste företagen, men också från mindre kända företag. Detta bidrar till att alla kan hitta en produkt oberoende budget. Fraktleveranser beräknas enligt volym och vikt, detta hittar man när man lägger en produkt i korgen.

  Var får jag kontakt med Dressinn?

  Om man har en fråga man vill ställa Dressinn så lönar det sig att först gå in på deras hemsida och läsa genom alla de vanligaste frågorna. Chansen är stor att man hittar sitt svar där. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta Dressinn via mail eller telefon. De har också en chatt tillgänglig, mer info om detta hittas på deras hemsida.

  Ingen skillnad om man har en positiv eller negativ erfarenhet med ett företag, det alltid lönsamt att skriva en recension så att andra kan lära sig av ens erfarenhet. Kom ihåg, den ska vara riktig.


  Dressinn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  3.2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  3
  Prissättning
  rating
  3
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Uselt

  Beställde vara för en månad sedan. Varan har inte kommit fastän man tagit betalt för den. Företaget svarar ej heller på mail som skickats dem.

  Av: Anna19-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Ordered

  Hey ? I have ordered for Puma rsx for more than two weeks and I cant even get a phone ? number number to call customer service for complain . Why is my order taken than long more than the actual date that was promised?

  Av: Roy Gidado 10-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Dressinn

  Din recension

  FAQ

  Är Dressinn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dressinn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dressinn?

  Dressinn är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dressinns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.