Weekday

Alla recensioner

Weekday

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Weekday

Nuförtiden kan man handla det allra mesta online, man behöver inte längre gå och trängas i en fysisk affär. Oberoende vad man är ute efter så finns det på nätet, mat, inredning, hushålls pryar, smink och skönhet och även kläder och mode. Oberoende om man har ett stort intresse av kläder och mode, eller om man endast klär på sig varje morgon för att man måste, så måste man oberoende köpa kläderna någonstans. Man kan hitta kläder på olika secondhand butiker, i fysiska butiker i någon galleria eller på nätet. Ett företag som säljer kläder och mode både online men även i fysiska butiker är Weekday

Mer information om företaget Weekday
Weekday är ett svenskt mode och denim företag som både lanserades och grundades under 2002. Företaget erbjuder kläder för både kvinnor och män samt att de även har en liten avdelning av speciellt utvalda märken. I dagsläget har Weekday fysiska butiker i 13 olika länder, och de levererar sina produkter från sin nätbutik till 88 olika länder och marknader. 

Vad erbjuder Weekday sina kunder?
Det första man ser då man går in på företagets webbshop är om de för tillfället har några olika kampanjer eller erbjudanden. Man kan även genast använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man är te efter, men man kan även enkelt filtrerar för att endast se kläder för kvinnor/män. Weekday har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande kampanjer och erbjudanden. 

Inne på Weekday kan man läsa om vad frakten skulle kosta och hur länge det skulle ta för varje specifikt land. Men när det gäller Sverige så erbjuder företaget 3 olika leveransmetoder, vilka är: leverans till ditt närmaste ombud, hemleverans eller snabb hemleverans. Priserna kommer att variera på de olika metoderna men det ligger mellan 40 kr – 100 kr. Om man gör en beställning på över 500 kr kommer leveransen till närmaste ombud att vara gratis. Efter att varje beställning är skickad kan man spåra den. När det gäller betalningen erbjuder Weekday några olika betalningsmetoder. Man kan välja att betala med Paypal, kortbetalning, faktura eller delbetalning. På alla produkter och leveranser på hemsidan är det 30 dagars returrätt, men alla produkter som returneras måste vara rena, oanvända och de ska ha alla ursprungliga lappar kvar på sig. För att göra en retur ska man fylla i retursedeln som kom med vid beställning och sedan skicka tillbaka paketet. 

Hur kan man komma i kontakt med Weekday?
Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta Weekdays kundtjänst. Man kan antingen nå dem på telefon (077 093 0739), via e-post (customerservice@weekday.com) eller så kan man chatta med dem inne på Facebook. Oberoende vilket land man bor i kommer kundtjänsten endast att prata engelska. Innan man kontaktar företaget kan man alltid läsa all information som finns inne på deras hemsida, man kan hitta svaret på sina frågor redan där. 

Har du handlat hos Weekday? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.