Zaful

Alla recensioner

Zaful

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Zaful

Mode, kläder och design är ett stort intresse för väldigt många personer. Vissa kan sitta i timmar och designa olika outfits med det utbudet som man har, medans vissa andra inte bryr sig så mycket om vad de har på sig. Men oberoende om man har ett stort intresse för kläder eller ej så måste man köpa sina kläder någonstans. Vissa väljer att gå omkring i fysiska butiker och prova varje plagg ordentligt så att de faktiskt passar, medans andra väljer att göra en stor online beställning med en passa olika plagg och skickar sedan tillbaka det som inte föll i smaken eller passade. Det finns många olika företag som säljer kläder och accessoarer online och i fysiska butiker, vissa butiker väljer till och med att vara verksamma både online och i butik. Men ett företag som säljer kläder online till många olika länder i världen är Zaful. 

Mer information om företaget Zaful
Zaful är ett företag som har valt att endast vara verksamma online och de säljer kläder som har en lite mer unik stil. Företaget vill bidra till en mer hållbar framtid och därför samarbetar de med olika företag som säljer och tillverkar hållbara material. Zaful skickar sina produkter till 260 olika länder och de har ett automatiskt styrt lager. Företaget har en kundtjänst som pratar 9 olika språk samt att Zaful är med på de flesta sociala medierna där man även kan nå dem. Zaful har även sin egna applikation som man kan ladda mer till mobilen eller surfplattan för att shoppa direkt via den. 

Vad erbjuder Zaful sina kunder?
På hemsidan finns det olika kategorier som tex nytt, toppar, klänningar, accessoarer etc. När man gör en beställning på hemsidan kan man även välja mellan några olika betalningsmetoder. Man kam välja mellan att betala med faktura, Paypal, kortbetalningen eller direkt betalning via internetbanken. Zaful erbjuder även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande erbjudanden och nyheter, samt att de har även en storleksguide på hemsidan om man är osäker på vilken storlek man ska ha. 

När man gör en beställning på hemsidan kommer det att ingå 30 dagars returätt på varje produkt. Reträtten kommer igång från och med att du som kund har tagit emot produkten, och för att göra en godkänd retur ska produkten vara i samma skick som när den kom. 

Hur kan man kontakta Zafuls kundtjänst?
Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilka kontakta företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på företaget hemsida för att sedan gå in på fliken ”hjälp och information”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man antingen göra det via e-post eller telefon, dock pratar kundtjänsten endast engelska. Man kan även chatta med företaget direkt inne på hemsidan. 

Har du några erfarenheter av Zaful? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension