STUFFSTORE

Alla recensioner

STUFFSTORE

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mikael Fernström
"Snabb kundtjänst" har inte svarat på över 1 vecka. SÄMST Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Pop it

  "Snabb kundtjänst" har inte svarat på över 1 vecka. SÄMST


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

STUFFSTORE

Alla olika typer av prylar kan idag köpas online. Det har ingen skillnad vad det handlar om idag men eftersom e-handeln har blivit så pass stor så kan man från vilket land som helst nästan beställa från alla olika delar i världen. Många föredrar att handla online eftersom de då inte behöver umgås eller ha kontakt med människor, samt att de kan shoppa dygnet runt och inte endast då de fysiska butikerna är öppna. Stuffstore är en nätbutik som säljer olika typer av produkter. 

Om jag köper någon typ av belysning hos Stuffstore och sedan kommer den inte på när jag får hem den, vad ska jag då göra? Hur är det med alla leksaker som företaget säljer, är de verkligen säkra att använda eller lossnar det små bitar från dem? Läs recensioner inne hos OmdömesStalle och besvarade dessa frågor. 

Om Stuffstore
Stuffstore är en svensk nätbutik som har mer än 17 års erfarenhet inom export och import av produkter. Företaget hr sitt säte i Sävsjö och alla deras produkter skickas ut från deras egna lager som ligger i Sverige. I dagsläget har inte Stuffstore någon fysisk verksamhet utan de driver sin nätbutiker där de säljer prylar inom flera olika produktkategorier. Dessa olika kategorier är tex: belysning, lek och pyssel, fläktar, hem och fritid, myggfångare och så vidare. De priserna som är synliga inne i nätbutiken är skrivna i svenska kronor och är färdig innehållande moms. Möjligheten att skapa ett konto hos Stuffstore är möjligt och med kontot kan man handla snabbt, följa de lagda ordrarna och ävenn hålla koll på alla inköp som man gjort. 

Det som erbjuds hos Stuffstore
Som alla andra nätbutiker så sker även själva handlingen lika hos Stuffstore där valfria produkter läggs till i korgen. När det kommer till betalningen för produkterna så är det Klarna som har hand om dem, detta betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direkt via internetbanken, via delbetalning eller på faktura. När det kommer till leveransen så är det PostNord eller DHL som har hand om den och den vanliga leveranstiden är meööan 1 till 3 dagar och frakten kostar 29 kr. Från och med att mottagaren har tagit emot sina produkter så kan hen inom 14 dagar göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. Efter att Stuffstore har tagit emot returen så får kunden sina pengar tillbaka inom 14 dagar. Stuffstore ahr en kundtjänst som kan nås antingen via e-post eller telefon. 

Skulle du handla igen hos Stuffstore?
Om du precis svarade ja på den frågan så skulle vi här på OmdömesStalle bli otroligt glada om du valde att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om dem. 

Lägg till information som du märkte under köpets gångs som tex i vilket skick paketet var då de anlände, om lamporna du möjligvis beställde fungerade då de kom fram och om det stämmer att de endast tar några dagar efter beställning för paketet att levereras. Kom ihåg att vara ärlig i din recension. 


Produkt som säljs hos Stuffstore.