OmdömesStälle

  Recensioner STUFFSTORE

  Alla olika typer av prylar kan idag köpas online. Det har ingen skillnad vad det handlar om idag men eftersom e-handeln har blivit så pass stor så kan man från vilket land som helst nästan beställa från alla olika delar i världen. Många föredrar att handla online eftersom de då inte behöver umgås eller ha kontakt med människor, samt att de kan shoppa dygnet runt och inte endast då de fysiska butikerna är öppna. Stuffstore är en nätbutik som säljer olika typer av produkter.

  Om jag köper någon typ av belysning hos Stuffstore och sedan kommer den inte på när jag får hem den, vad ska jag då göra? Hur är det med alla leksaker som företaget säljer, är de verkligen säkra att använda eller lossnar det små bitar från dem? Läs recensioner inne hos OmdömesStalle och besvarade dessa frågor.

  Om Stuffstore

  Stuffstore är en svensk nätbutik som har mer än 17 års erfarenhet inom export och import av produkter. Företaget hr sitt säte i Sävsjö och alla deras produkter skickas ut från deras egna lager som ligger i Sverige. I dagsläget har inte Stuffstore någon fysisk verksamhet utan de driver sin nätbutiker där de säljer prylar inom flera olika produktkategorier. Dessa olika kategorier är tex: belysning, lek och pyssel, fläktar, hem och fritid, myggfångare och så vidare. De priserna som är synliga inne i nätbutiken är skrivna i svenska kronor och är färdig innehållande moms. Möjligheten att skapa ett konto hos Stuffstore är möjligt och med kontot kan man handla snabbt, följa de lagda ordrarna och ävenn hålla koll på alla inköp som man gjort.

  Det som erbjuds hos Stuffstore

  Som alla andra nätbutiker så sker även själva handlingen lika hos Stuffstore där valfria produkter läggs till i korgen. När det kommer till betalningen för produkterna så är det Klarna som har hand om dem, detta betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direkt via internetbanken, via delbetalning eller på faktura. När det kommer till leveransen så är det PostNord eller DHL som har hand om den och den vanliga leveranstiden är meööan 1 till 3 dagar och frakten kostar 29 kr. Från och med att mottagaren har tagit emot sina produkter så kan hen inom 14 dagar göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. Efter att Stuffstore har tagit emot returen så får kunden sina pengar tillbaka inom 14 dagar. Stuffstore ahr en kundtjänst som kan nås antingen via e-post eller telefon.

  Skulle du handla igen hos Stuffstore?

  Om du precis svarade ja på den frågan så skulle vi här på OmdömesStalle bli otroligt glada om du valde att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om dem.

  Lägg till information som du märkte under köpets gångs som tex i vilket skick paketet var då de anlände, om lamporna du möjligvis beställde fungerade då de kom fram och om det stämmer att de endast tar några dagar efter beställning för paketet att levereras. Kom ihåg att vara ärlig i din recension.


  Produkt som säljs hos Stuffstore.

  STUFFSTORE
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om STUFFSTORE

  Din recension

  FAQ

  Är STUFFSTORE ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om STUFFSTORE. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder STUFFSTORE?

  STUFFSTORE är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Sport & Friluft, Barn & Baby, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till STUFFSTOREs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.