OmdömesStälle

  Recensioner Lamp24

  Lampor och belysning

  är verkligen något som kan förändra något helt och hållet, dock både till det bra och till det dåliga. Om man har ett nyrenoverat rum, med nya möbler och helt ny stil och sedan väljer att ha dålig belysning, det kan förstöra hela rummet. Och om man kanske har ett lite dyster rum men sätter in rikligt uppiggande belysning kan det göra susen. Många tycker om att gå omkring i en fysisk affär och verkligen kolla på alla lampor och olika alternativ som finns. Men ibland kan det kanske vara svårt att hitta tiden till att gå omkring i fysiska butiker. Därför kan man i dagsläget beställa även lampor online. Det är smidigt att handla online eftersom an kan i lugn och ro kolla igenom utbudet, man kan sitta i soffan och göra sina inköp och om man sedan får hem en produkt man inte är nöjd med kan man bara lämna tillbaka den. Men på tal om lampor så är Lamp24 en nätbutik som säljer lampor i Sverige.

  Genom att läsa andra personers recensioner om olika företag kan man få svar på många olika frågor. Det ger även en speciell trygghet att veta vad någon annan tyckte om en viss butik.

  Mer info om Lamp24

  Lamp24 är ett e-handelsföretag som säljer lampor av olika sorter, modeller och priser. Företagets historia börjar redan under 1999 då ett par bröder ville börja sälja lampor och belysning. I dag har företaget 350 anställda och de har ett sortiment där det ingår mer än 30 000 lampor. Man kan handla hos företaget från flera olika länder men den svenska hemsidan lanserades under 2015 för de svenska kunderna.

  Vad erbjuder Lamp24?

  Lamp24 säljer lampor som ska passa inomhus, utomhus, olika LED lampor, för kontoret mm. På hemsidan kan man även välja att se alla sorters lampor, eller lampor som kommer endast från ett speciellt företag. På hemsidan första sida kan man se en kategori med lampor som företaget själva rekommenderar sina kunder samt att man kan se vilka märken som är de bästsäljande. Oberoende vad man beställer för lampor från företaget kommer det att ingå en returrätt på 30 dagar från och med dagen då man tar emot sitt paket. Alla produkter har även en garanti som är i kraft i åtminstone 24 månader efter att du mottagit ditt paket. Man kan betala via Klarna då man gör en beställning vilket betyder att de betalningsmetoder man kan välja mellan är delbetalning, direktbetalning, kortbetalning eller på faktura. Om man gör en beställning på mer än 500 kr kommer frakten att vara gratis, och är inköpet under 500 kr kommer frakten att kosta 59 kr.

  Hur kan man komma i kontakt med Lamp24?

  Lamp24 har en ”FAQ” på sin hemsida där man kan läsa de oftast ställda frågorna men om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man kontakta kundtjänsten. Kundtjänsten kan nås via e-post eller telefon.

  Har du införskaffat några nya lampor från Lamp24? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  Lamp24.

  1/100 Gundam Barbatos By LAMP24 Review GBWC 2016 THAILAND

  Lamp24
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lamp24

  Din recension

  FAQ

  Är Lamp24 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lamp24. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lamp24?

  Lamp24 är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lamp24s webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.