Prylstaden

Alla recensioner

Prylstaden

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Prylstaden

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Prylstaden är en nätbutik där kunder kan hitta dolda kameror, spionkameror samt andra produkter till mobilen och datorn.   

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Prylstaden? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Prylstaden
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder produkter inom flera olika produktkategorier. i företagets sortiment finns det 10 000 produkter. Företaget är verksamma online och driver inte någon fysisk butik och lagret ligger i Stockholm. 

Vad erbjuder Prylstaden sina kunder?
På företagets hemsida kan kunderna kolla igenom olika produktkategorier som tex dator, mobil, bil och mc, säkerhet och så vidare. En sökfunktion kan kunderna även använda. Oberoende hur stor eller liten beställning som kunderna väljer att göra så läggs det till en fraktkostnad på 39 kr på den slutgiltiga beställningen. Betalningarna som sker via hemsidan är det Klarna som har hand om vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning, på faktura samt via Swish eller Paypal. Om kunden som gör en beställning är en privatperson så ingår det 60 dagars öppet köp på produkterna. 

Har du någon erfarenhet av Prylstaden?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Prylstaden? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


En produkt man kan hitta hos Prylstaden.