CDON Sverige - Läs omdömen och recensioner för CDON produkter

Alla recensioner

CDON

10% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder?
Skriv en recension

A
Anton svensson
Fyndasmart, så tänker jag när jag handlar på CDON, klockren affär. Hittade även ett bra omdöme ifrån dem här först. ...Läs vidare
A
Annica
Efter 3 månader ingen vara. Företaget som hade varan meddelar nu de inte samarbetar med cdon. Cdon har inte meddelat det och tar inte bort faktura. LurendrejeriLäs vidare
D
Daniella
Har innestående belopp på CDON och har kontaktat dem för att fråga var kan jag se saldon. Enligt dem kan jag inte se saldot själv. De har inte heller svarat på min fråga hur mycket jag har kvar eft...Läs vidare
M
Marcus
CDON är ett SCAM-bolag. Bör undvikas till varje pris. De tar inget ansvar för sina underleverantörer och de undanhåller information till sina kunder. Det ryktas om att deras underleverantör har ...Läs vidare
M
mg
Köpte en tröja-visade sig vara trasig i sömmarna men jag får inte returnera!? Att dom inte skäms för att de inte följer konsumentköplagen och kundservicen är ju urusel,får ingen hjälp alls!Läs vidare

Alla recensioner (10)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Högtalare

  Fyndasmart, så tänker jag när jag handlar på CDON, klockren affär. Hittade även ett bra omdöme ifrån dem här först.

  ...


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Antistress mjukdjur

  Efter 3 månader ingen vara. Företaget som hade varan meddelar nu de inte samarbetar med cdon. Cdon har inte meddelat det och tar inte bort faktura.
  Lurendrejeri


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Saldo

  Har innestående belopp på CDON och har kontaktat dem för att fråga var kan jag se saldon. Enligt dem kan jag inte se saldot själv. De har inte heller svarat på min fråga hur mycket jag har kvar efter en retur. Fullständigt opålitliga och dryga!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ryzen 5900 processor

  CDON är ett SCAM-bolag. Bör undvikas till varje pris. De tar inget ansvar för sina underleverantörer och de undanhåller information till sina kunder.

  Det ryktas om att deras underleverantör har gått i konkurs. Och CDON har tagit bort bolaget från sin sida, men trots detta har CDON ej informerat mig som kund.

  Min upplevelse var följande. Köpte en processor från CDON men det tittade inte så noggrant vem säljaren var, antog att det var CDON. Men tydligen var det från en extern leverantör.

  Jag avbröt ordern efter flera veckors förseningar, men får ingen bekräftelse av säljaren.
  Köpte varan i slutet av augusti. Jag kontaktade CDON.

  CDON:
  "Jag är verkligen ledsen över att du inte har fått något svar från säljaren ännu.

  Jag lyfter nu ditt ärende och skickar en påminnelse till säljaren så att de kan besvara dig.
  Om de inte återkommit till dig inom 2 arbetsdagar så skriv gärna tillbaka till oss igen."

  Efter att jag skickade ytterligare en fråga två dagar senare får jag detta svar:

  CDON:
  "Vi förstår självklart din besvikelse över att du inte har fått din leverans och vi vill försäkra dig om att vi finns här för dig samt att vi kommer hjälpa dig vidare hela vägen för att åtgärda de problem som uppstått.

  Vi kommer att återkomma när vi har mer information om din order och ber dig vänligen avvakta till dess."

  En vecka senare skickar jag en förfrågan igen och får följande svar:
  CDON:
  "Tack för ditt mail.

  Vi beklagar verkligen att du inte fått din återbetalning ännu. Jag ber även om ursäkt för en sen återkoppling.

  Vi förstår självklart din besvikelse över att du inte har fått varken ordern eller återbetalningen och vi vill försäkra dig om att vi finns här för dig samt att vi kommer hjälpa dig vidare hela vägen för att åtgärda de problem som uppstått.

  Vi kommer att återkomma när vi har mer information om detta och ber dig vänligen avvakta till dess."

  Jag har fortfarande inte fått någon information eller hjälp av CDON. Naturligtvis hade ett seriöst företag informerat och ersatt sina kunder vid avbrutet köp. Jag kommer anmäla CDON till ARN och uppmanar alla drabbade att göra det samma.

  samma här...
  beställt en högtalare o fått räkningen skickad till Klarna.
  men ingen uppgift på orderbeställningen.

  samma svar från cdon några ggr

  åh Klarna är bara en mallanhand som ser till att räkningen betalas.
  Fast jag visat dem kopia på sidan o fakturan.

  så kan de inte stoppa betalningen...ngt som jag blir förvånad över.

  Få se hur det går...

  mvh
  yvonne


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  en tröja

  Köpte en tröja-visade sig vara trasig i sömmarna men jag får inte returnera!?
  Att dom inte skäms för att de inte följer konsumentköplagen och kundservicen är ju urusel,får ingen hjälp alls!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dator delar

  Jag beställde flera delar men en av dem dök inte upp vid utsatt datum. Så jag hörde av mig till kundtjänst och de sa att de hade problem och bad mig vänta en vecka. När veckan hade gått dök det inte heller upp. Jag hörde av mig igen och de bad mig vänta två veckor. Jag fick pengarna tillbaka men leveransen gick från 2-5 dagar till över en månad utan att få någon from av notis.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Tangentbord Matias

  Den sämsta kundupplevelsen jag någonsin haft inom E-handel. Jag beställde en vara som skulle levereras inom 5 arbetsdagar. Efter de 5 dagarna skrev jag till kundtjänst ett antal gånger. De svarade efter ungefär ett dygn varje gång med fraser som "Vi är ledsna", "hör av dig om två dagar igen". Eftersom de inte har support via telefon gick det inte att få prata med någon. Efter ett par veckor fick jag pengarna tillbaka så på sätt och vis löste det sig, men jag kommer naturligtvis aldrig beställa någonting från CDON igen.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  AirPods Pro

  Jag beställde AirPodspro i April månad. De är över en månad sedan. Jag kan förstå (speciellt i dessa tider) att det tar tid men om underleverantören inte är speciellt duktig på att förklara varför varan inte anländer så borde CDON ta sitt ansvar och själva vara nåbara och bjuda på lite service. Det är ändå i deras namn man köper varan så om underleverantören inte sköter sig behöver de "steppa" in. Vi har samma problem just nu med Amazon. Kommer sluta att handla även där! Man lär sig av sina misstag! Men CDON, ni suger i kundservice och nåbarhet. Skaffa ett telefonnummer!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vart tog leveransen vägen?

  Två av fyra ordrar han inte kommit fram. Den ena tog CDON bort ordern efter 4 veckors väntan. Den andra, en Iphone, har inte skickats till mig och jag kan inte få upprättelse. Känns bedrövligt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Diskho sämre får man leta efter!

  Beställde en diskho VidaXL som jag tyckte var snygg. Det står enkel montering när man läser om den. Men när man får den finns ingen beskrivning hur man gör. Det finns inga clips att fästa med som på alla andra diskhoar. Hur gör man då ska man bara limma fast den. Lycka till säger jag det kommer ju aldrig hålla. Det finns några hål på sidan i hon där man ska skruva fast en avrinningsgrej försökte skruva fast den men skruven som är med är 1,5 cm för kort. Jag har kontaktat cdon men dom skyller bara på VidaXL att jag ska kontakta dom. Det går inte att kontakta företaget jag har försökt maila dom och chatt men inget svar man kan inte ringa dom. Alltså det sämsta jag har köpt i mitt liv.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Odla.nu

Odla.nu

2 recensioner

Recensioner om Odla.nu: En plats för trädgårdsentusiaster att dela åsikter, erfarenheter och recensionerOdla.nu är en po...

Logo Homezan

Homezan

1 recensioner

Recensioner inom möbelbranschenRecensioner spelar en avgörande roll för konsumenter när de söker efter information om ett ...

Logo vidaXL

vidaXL

7 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...