OmdömesStälle

  Recensioner Shopping4net

  internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver man inte det heller. Man kan göra en hel mathandling online och sedan få leveransen hem till dörren, man kan förnya hela sin garderob online samt att man kan införskaffa alla nödvändigheter till ett barn eller husdjur. Såklart finns det nätbutiker som har valt att rikta in sig på en speciell produktkategori, men det finns även nätbutiker som säljer så gott som varenda produkt man kan tänka sig. Ett fysiskt varuhus är som en stor affär där man kan hitta allting från hud- och hårvård, kläder till både vuxna och barn samt inredning och andra prylar. Men det finns även varuhus som endast är verksamma online, och Shopping4net är en av dem.

  Vad ska man göra om man känner sig missnöjd och vill lämna in en reklamation? Hur långa är leveranstiderna och kommer paketet att levereras till närmaste ombud eller inte? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Shoppingnet

  Shopping4net är ett märkesvaruhus som är verksamma online. Verksamheten startade redan under 1999 och finns i dag i 11 olika europeiska länder. Under 2017 öppnades företagets första fysiska butik som ligger i Lerums köpcentrum i Sverige. Företaget är verksamma i alla nordiska länder och även i stora delar av Europa. Shopping4net har alltid försökt erbjuda sina kunder en shoppingupplevelse som är prisvärd, trygg och enkel.

  Shopping4net - märkesvaruhuset på nätet!

  Vad erbjuder Shopping4net sina kunder?

  Shopping4net har ett sortiment som är anpassat för både kvinnor och män i alla åldrar. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier på produkter som tex parfym och skönhet, kosttillskott och fitness, hem och kök, leksaker, barn och baby etc. Om man vet vad det är man letar efter kan man även använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. De olika betalningsalternativen man kan välja mellan inne på hemsidan är faktura, direktbetalning eller kortbetalning. Postförskott finns inte ännu som ett möjligt betalningsalternativ. Om man gör en beställning på hemsidan som är över 199 kr kommer frakten att vara gratis, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som sedan kan ses i ”kassan”. Om man skulle vara i behovet av att lämna in en reklamation eller returnera en produkt ska man börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget.

  Shopping4net har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kampanjer och erbjudanden direkt i inkorgen på e-posten. Man kan även följa Shopping4net på olika sociala medier.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Shopping4net?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontakta företaget kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där.

  Har du handlat hos Shopping4net? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Shopping4net.

  Shopping4net
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5.6
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Dålig kundtjänst

  - Otroligt otrevlig och dålig kundtjänst
  - Leverans till fel adress
  + Billiga priser (men det hjälper inte om man får leverans till fel adress)

  Av: Kina Persson02-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  5.5
  rating

  Skriv din egen recension om Shopping4net

  Din recension

  FAQ

  Är Shopping4net ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Shopping4net. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.6/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Shopping4net?

  Shopping4net är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Shopping4nets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.