Shopping4net

Alla recensioner

Shopping4net

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kina Persson
- Otroligt otrevlig och dålig kundtjänst - Leverans till fel adress + Billiga priser (men det hjälper inte om man får leverans till fel adress) Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dålig kundtjänst

  - Otroligt otrevlig och dålig kundtjänst
  - Leverans till fel adress
  + Billiga priser (men det hjälper inte om man får leverans till fel adress)


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Shopping4net

internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver man inte det heller. Man kan göra en hel mathandling online och sedan få leveransen hem till dörren, man kan förnya hela sin garderob online samt att man kan införskaffa alla nödvändigheter till ett barn eller husdjur. Såklart finns det nätbutiker som har valt att rikta in sig på en speciell produktkategori, men det finns även nätbutiker som säljer så gott som varenda produkt man kan tänka sig. Ett fysiskt varuhus är som en stor affär där man kan hitta allting från hud- och hårvård, kläder till både vuxna och barn samt inredning och andra prylar. Men det finns även varuhus som endast är verksamma online, och Shopping4net är en av dem. 

Vad ska man göra om man känner sig missnöjd och vill lämna in en reklamation? Hur långa är leveranstiderna och kommer paketet att levereras till närmaste ombud eller inte? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Shoppingnet
Shopping4net är ett märkesvaruhus som är verksamma online. Verksamheten startade redan under 1999 och finns i dag i 11 olika europeiska länder. Under 2017 öppnades företagets första fysiska butik som ligger i Lerums köpcentrum i Sverige. Företaget är verksamma i alla nordiska länder och även i stora delar av Europa. Shopping4net har alltid försökt erbjuda sina kunder en shoppingupplevelse som är prisvärd, trygg och enkel. 

Vad erbjuder Shopping4net sina kunder?
Shopping4net har ett sortiment som är anpassat för både kvinnor och män i alla åldrar. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier på produkter som tex parfym och skönhet, kosttillskott och fitness, hem och kök, leksaker, barn och baby etc. Om man vet vad det är man letar efter kan man även använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. De olika betalningsalternativen man kan välja mellan inne på hemsidan är faktura, direktbetalning eller kortbetalning. Postförskott finns inte ännu som ett möjligt betalningsalternativ. Om man gör en beställning på hemsidan som är över 199 kr kommer frakten att vara gratis, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som sedan kan ses i ”kassan”. Om man skulle vara i behovet av att lämna in en reklamation eller returnera en produkt ska man börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget. 

Shopping4net har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kampanjer och erbjudanden direkt i inkorgen på e-posten. Man kan även följa Shopping4net på olika sociala medier. 

Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Shopping4net?
Kundtjänsten hos företaget kan nås antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontakta företaget kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. 

Har du handlat hos Shopping4net? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem. 

Shopping4net.