OmdömesStälle

  Recensioner AliExpress

  Är du på jakt efter billiga produkter? Till din egen nätbutik? Till dig själv? I dessa fall är Aliexpress då du kan köpa billiga produkter direkt från Kinesiska tillverkare. Här hittar du alla möjliga produkter för en bråkdel av det svenska priset i en svensk butik.

  Information om Aliexpress

  Aliexpress är en onlinebutik från Kina som är ägs utav Alibaba Group. Aliexpress startades 2010 och har sedan dess växt till en av de största onlinebutikerna. I Ryssland och Brasilien är Aliexpress den största onlinebutiken. Aliexpress brukar jämföras med EBay då dem fungerar på liknande sätt. Alltså en köp och sälj plattform mellan privat personer och företag. Aliexpress säljer inga egna produkter. I starten sålde Aliexpress endast produkter från lokala tillverkare till företag men har sedan dess expanderat och säljer nu företag till företag, företag till privat och privat till privat. Aliexpress säljer endast till internationella köpare och är inte tillåtna att sälja på kinesiska marknaden även fast de flesta tillverkare på sajten är kinesiska. Hemsidan finns tillgänglig i 9 olika språk och om den inte finns i ditt får du sajten på engelska. Den finns inte på svenska. Aliexpress konkurrerar med liknande online butiker som bl.a. Wish.com.

  10 coola produkter du kan hitta på Aliexpress

  Vad erbjuder Aliexpress

  På hemsidan Aliexpress.com kan du i princip köpa vad som helst för super billiga priser. Det mesta är direkt från Kinesiska tillverkare vilket gör så att de kan ha ett så billigt pris. Hemsidan liknar EBay och den är ganska enkel att hitta. Den ser lite omodern ut men den är funktionell. På första sidan hittar man massor med reor och ”flash sale” där vissa utvalda produkter finns till super bra priser under en kort tid. Som ny användare på sajten får du lite extra rabatt på dina köp och kuponger till ett värde mellan 2-5$. Frakt tiden brukar vara ganska hög eftersom det mesta skickas från Kina. Självklart är det olika mellan säljare men det kan vara upp till 80 dagars frakt. Oftast blir frakten snabbare om du beställer en högre kvantitet av produkter. Priset kan även bli billigare vid högre kvantiteter. Allt detta gör Aliexpress en bra försäljare av produkter för mindre återförsäljare.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Vill du kontakta Aliexpress har dem en chatt med kundtjänst som är öppen dygnet runt. Dock så blir chatten på engelska då dem inte har support för svenska. Tänk på att alltid kolla vanliga frågor sidan först, där finns svar på det mesta. Vill du skicka tillbaka en produkt har du möjlighet att skapa en ”disput” med säljaren och då är det upp till säljaren att bestämma om du får dina pengar tillbaka. Skulle du inte vara nöjd med svaret du får kan Aliexpress hjälpa till och medla mellan köparen och säljaren för att båda ska bli nöjda. Tänk på att du köper från kinesiska tillverkare med långa frakt tider så var bered på att vänta längre än vad hemsidan säger. Det ska ju trots allt skickas från andra sidan jordklotet.

  Skriv gärna en egen recension av Aliexpress om vad du tycker och tänker. Alla recensioner är välkomna.

  AliExpress
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (6)

  4.2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5.6
  Tjänst
  rating
  3.4
  Prissättning
  rating
  5
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Order borta

  Min order till Aliecpress har aldrig levererats! Ingen kontakt med mig har skett trots att de har mina adresser! Omöjligt att spåra mitt paket!

  Av: Nils Gunnar Damdström17-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  7.5
  rating

  Fick inget paket

  De packade och skickade paketet på nolltid . Paketet i Sverige på 1-2dygn . Enligt aliexpress .I verkligheten finns nog inget paket . Kan ej spåra det . Snabbare bluff leverans än posten .

  Av: Krister Melin02-06-2021
  Vendela13-07-2021

  Det har blivit likadant för mig? Har du testat spåra paketet via post nord appen?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5.5
  rating

  Urdålig leverans

  Skulle inte rekommendera någon att handla här, En till tre månaders leveranstid, under tiden sänker dom priset på dom produkterna som man köpt, det tillkommer moms och deklaration avgift så varan eller varorna blir dyrare än att handla i Sverige. Så det var min första och sista köp av Kina prylar

  Av: Peter23-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Återbetalning

  Jag köpte plånboken 2020-08-02 hos Aliexpres. Jag fick aldrig den levererad till mig. Säljaren Tobo Store ville inte betala tillbaka mina pengar och driver med mig ett halvår. Jag skriver varje dag till säljaren men får alltid samma svar, vi har skickat varan. Hoppas att någon har vilja att hjälpa mig. Kommer aldrig att köpa något hos den Säljaren. Varan är skickad tillbaka, varför blev fel vid leveransen inte vet jag. Jag har samma adress i 10 år, adressen som jag har anmält till Aliexpres. Ordernummer 8017655855436906
  Miralem Humackic

  Av: Miralem Humackic26-02-2021
  Edis S01-07-2021

  Slicna situacija, nakon 4 meseca cekanja kontaktirao sam prodavca, PostNord i na kraju moju banku! Banka mi je pomogla da stvorim ärenden i morao sam da obrazlozim razlog povratka novca, prilozim platne dokaze, mailove, slike itd. Nakon 3,4 dana pare su bile vracene. Samo polako, bice to kako treba!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3
  rating

  Poor skirt measurement

  I have never seen a woman fit into a knee-length skirt with 37 cm waist, 46 cm hip and 41 cm hem. This is normal sizing according to AliExpress. Good luck selling any clothing!

  Av: Fiona18-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5.5
  rating

  Not to be trusted

  Orded 4 wide wheel scooters in January from Lime Tech Store, paid over 3000 Euros and they have still not arrived.
  They lied about the delivery’s so many times now, will never trust them again after this

  Av: Petter04-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om AliExpress

  Din recension

  FAQ

  Är AliExpress ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om AliExpress. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder AliExpress?

  AliExpress är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Multimedia & Abonnemang, Kontor, Hobby & Party, Djuraffärer, Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till AliExpresss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.