SoffaDirekt

Alla recensioner

SoffaDirekt

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

SoffaDirekt

En möbel som nästan alla har i sitt hem, vilket även är en väldigt universal möbel eftersom man kan slappa i den, man kan sova, men man kan även sitta och arbeta på datorn i den. Givetvis är detta soffan. Där ute finns det hur många olika typer av soffor som helst, det finns olika modeller, olika material och även olika färger och alla olika mönster. När man ska köpa en nya soffa så kan det vara svårt att veta vilken man ska bestämma sig för, SoffaDirekt är en nätbutik som helst enkelt erbjuder soffor online

Kommer sofforna hos SoffaDirekt verkligen se ut på riktigt så som de ser ut på bilderna på hemsidan? Har man någon möjligheten alls att se sofforna på riktigt eller inte innan man bestämmer sig för en? Finns det något man bör veta om innan man beställer en soffa. Läs andra personers recensioner om SoffaDirekt inne hos oss här på OmdömesStälle. 

Om SoffaDirekt
Under 2012 började företaget vara verksamma eftersom de då slog upp portarna till sin nätbutik. Idag arbetar det cirka 10 personer på företaget och sedan deras start har de tillverkat tusentals soffor, men även sängar och stoppmöbler. Företagets vision är att erbjuda sina produkter till kunder direkt, alltså att de inte går via några mellanhänder alls. Företaget producerar sina produkter i Baltikum, men de har ett svenskt kontor som idag ligger i Norrköping där allting administrativt sköts från. 

I nätbutiken finns det olika produktkategorier med ett flertal underkategorier, men kunderna som använder hemsidan har även möjligheten att direkt använda sig av sökfunktion för att söka bland alla produkter i hela sortimentet. 

Vad är det som SoffaDirekt erjubjuder?
Bring och Postnord är de företag som levererar kunderas paket inom Sverige och de har en fraktkostnad som börjar från 49 kr. Kundera har möjligheten att antingen hämta ut sitt paket från ett ombud, men möjligheten till hemleverans finns även. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning så skickar de iväg produkter från sitt lager så fort som möjligt, detta betyder att kunderna kan räkna med en leveranstid på mellan 2-7 arbetsdagar. På alla produkter som är synliga på hemsidan kan kunden se om de redan finns i lager eller inte. Betalningarna som sker via SoffaDirekt går via Qliro och kunderna kan välja mellan att betala med kort, direkt via nätbanken, faktura eller på delbetalning. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur på någon produkt som de har kör, om en kund väljer att göra en retur är det kunden själv som får stå för retur kostnaderna. För att göra en retur eller ställa någon fråga ska kundtjänsten kontaktas och det kan göras via telefon eller e-post. 

Tankar och åsikter om SoffaDirekt
Kanske du nu för tillfället sitter hemma i en soffa som du har köpt från SoffaDirekt? Om fallet verkligen är så kan du väl ta och berätta för oss här på OmdömesStälle vad du tycker om företaget. Berätta vad du tycker om produkterna, om du tyckte att priset var bra eller för dyrt och om du skulle säga att produkterna ser ut som de gör på hemsidan.


Soffa som företaget erbjuder sina kunder.