Emma

Alla recensioner

Emma

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sirpa Alho
Köpte en Emma madrass som kom hem till porten. Stort paket, för stort för att hämtas hos ombud. Jag måste tyvärr returnera. 100 nätters granti gällde. Fick DHLreturlappar från Emma. Dock tar inte ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Emma madrass

  Köpte en Emma madrass som kom hem till porten. Stort paket, för stort för att hämtas hos ombud. Jag måste tyvärr returnera. 100 nätters granti gällde. Fick DHLreturlappar från Emma. Dock tar inte DHLomudet, lokal mataffär, emot madrassen, för stort och otympligt, ihoprullat 1,60X1m. DHL kan inte hämta fel returlappar. EMMA kan inte ge nya lappar för just hämtning. Moment 22. Så just garantin för retur är bara TOMT LÖFTE. Mitt råd är KÖP INTE EMMA om du inte är 100 på att behålla madrassen.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Emma

Att få en god natts sömn är väldigt viktigt, inte nog med att man följande dag är mycket piggare men det påverkar humöret, kroppen, huvudet, ja det påverkar så gott som allt. Det kan vara ganska enkelt att man sover för lite, eftersom man kanske tycker om att sitta uppe om kvällarna och kolla på tv eller mobilen och sedan följande dag måste man tidigt upp på jobb. Men för en god natts sömns på behövs inte bara disciplinet att gå tidigt i säng, utan man behöver även en bekväm säng och bäddmadrass som är bra för kroppen och i synnerhet ryggen. Vissa personer föredrar en hårdare säng medans andra personer vill ha en mjukare säng, och oberoende vad man är ute efter för säng så finns det företag som säljer av alla modeller och stilar. Som allt annat nuförtiden så kan man även köpa sängar online, man slipper åka till fysiska butiker och kämpa hem sängen. Ett företag som är verksamma i Sverige men även i andra länder som säljer sängar och bäddmadrasser är Emma

Är kvaliteten bra på produkterna som säljs hos Emma och är de värda pengarna. Är returerna enkla att genomföra och hur är det med leveranserna. Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de ovan. 

Mer info om företaget Emma
Emma är ett företag som säljer bäddmadrasser och andra madrasser och de är kända i många länder runt om i världen. Företagets huvudkontor ligger i Frankfurt i Tyskland där de flesta av företagets medarbetare arbetar från. I dagsläget arbetar det 302 personer på företaget Emma, de pratar upp till 56 olika språk, medelålder är 26 och de är av 30 olika nationaliteter. Emma har vunnit bäst i test i sju olika europeiska länder och företaget finns i 20 olika länder på fyra kontinenter. 

Vad kan man hitta i sortimentet hos Emma?
Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika kategorier som tex bäddmadrass, madrass, kontinentalsäng och tillbehör. Företaget vill att deras kunder ska hitta en säng som de tycker om och därför erbjuder de att man får prova en säng i 100 nätter för att se om man tycker om den eller inte. Om det är så att man är nöjd med sängen och bestämmer sig för att behålla den kommer det att ingå 10 års garanti om det skulle hända något med sängen. Oberoende vad man väljer att köpa för produkt, hur stor eller liten den är så kommer det att ingå gratis frakt hem till dörren. Skulle man vara missnöjd med någon produkt och vill lämna tillbaka den så är även returen gratis att göra. 

Hur kan kundtjänsten hos Emma nås?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst man undrar över något så kan man antingen göra det genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom deras FAQ där de oftast ställda frågorna finns. 

Har du några tankar om företaget Emma? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension


Testa bäddmaddrasser.