Sakligheter

Alla recensioner

Sakligheter

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Sakligheter

Om man har en vän eller bekant som kanske fyller år eller att man av någon annan anledning vill ge bort en present till något så är det kanske inte alltid det enklaste att komma på vad. Men med dagens alla nätbutiker så finns det butiker online som erbjuder presenter. Sakligheter är en nätbutik som erbjuder produkter inom heminredning och kök, men de har även i sitt sortiment produkter som man kan ge bort i present. 

Varför ska jag just välja att handla hos Sakligheter? Vad är det för för- och nackdelar med detta företaget, och kan jag vara säker på att jag blir erbjuden ett bra pris på produkterna? Hos oss på OmdömesStälle har du möjlighet att läsa andra personers erfarenheter

Mer om Sakligheter
Sakligheter är ett företag som både driver sin verksamhet online, men även i en fysisk butik som ligger i centrala Kalmar. Företagets fysiska butik har funnits sedan 2018 och de erbjuder samma produkter online, som de gör i sin fysiska butik. När det kommer till nätbutiken Sakligheter så erbjuds där produkter som tex: ljus, dekoration, textil, köksredskap, glas osv. I den delen av sortimentet där presenter erbjuds finns det tex spel, pussel, leksaker, ballonger osv. När det görs beställningar via nätbutiken har kunderna även möjligheten att hämta ut sitt paket i den fysiska butiken. De priser som är synliga i nätbutiken är skrivna i svenska kronor och innehåller färdigt moms. 

Det som Sakligheter erbjuder
Inköp kan göras hos företaget lika som hos vilken nätbutik som helst, och från och med att företaget tagit emot kundens paket och sedan skickat iväg det från sitt lager så kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 1-4 dagar. Om kunden vill plocka upp sitt paket i den fysiska butiken så är det möjligt redan samma dag som beställningen gjordes, förutsatt att butiken är öppen. På kundens beställning läggs det även till en fraktavgift, och kunden kan se den slutgiltiga summan på sin beställning innan hen genomför den. Från och med att kunden tagit emot sin produkt så har hen möjligheten att inom 14 dagar ångra sig och skicka tillbaka någon produkt. Alla produkter kan inte returneras och de som inte kan lämnas tillbaka är tex: produkt som har någon typ av personlig prägel, hygieniska produkter som har en bruten försegling, digitalt innehåll som är nedladdningsbart och så vidare. För att göra en retur ska kundtjänsten i första hand kontaktas, och det kan göras via e-post eller på telefon, eller genom att besöka företagets fysiska butik och ställa sin fråga där. 

Tankar och åsikter om Sakligheter
Har du varit kund hos detta företaget? Om du har det kan väl du berätta vad du tyckte om priset på produkterna, om du tyckte att kvaliteten var bra på produkterna som erbjuds och även om du skulle tipsa om dem till dina vänner och bekanta. Kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör. 


Tips på hur man kan inreda sitt kök.