Bagaren och Kocken Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Bagaren och Kocken

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

D
Daniel Bernström
Glöm garanti och reklamation med B&K Jag måste varna dig som kund som någonsin behöver föra ett samtal med dom gällande garanti eller reklamation. Jag beställde en stekpanna Scanpan CTX vars...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Scanpan CTX m.m


  Glöm garanti och reklamation med B&K
  Jag måste varna dig som kund som någonsin behöver föra ett samtal med dom gällande garanti eller reklamation. Jag beställde en stekpanna Scanpan CTX vars nonstick skydd snabbt tappade effekten. Det blev sämre och sämre med tiden och jag bestämde mig för att höra av mig till dom angående detta.

  På deras hemsida skryter dom om 5 års garanti vilket är totalt struntprat. Jag blev korsförhörd och utpekat som att det var mitt fel att pannan ej levde upp till standarden. Jag har aldrig behövt kassera en stekpanna i hela mitt liv och sköter om alla mina köksartiklar.

  Ännu fräckare är att dom varken tar det som garanti eller reklamation. Efter att vid upprepande tillfällen försökt komma fram till något med Bagaren och Kocken ger jag nu upp och vänder mig till Allmänna Reklamationsnämnden m.m. istället.

  Detta har jag aldrig behövt göra med något annat företag!! Dom har även behandlat flera kunder på samma sätt.


Andra personer tittade också på

Logo Timarco

Timarco

5 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Sinful

Sinful

1 recensioner

Sinful är en erotisk onlinebutik som säljer ett stort utbud av vuxenleksaker. Här kan du hitta allt för att spicea upp ditt och...

Logo Fyndiq

Fyndiq

5 recensioner

Har du hittat produkter på Fyndiq som du vill köpa men är tveksam till att handla där? Då ska du läsa vidare f...

Logo Happy day

Happy day

5 recensioner

Är det dags att hitta en present igen? Varför inte ge bort en upplevelse i present? Happy Day erbjuder just upplevelsepresenter till exak...