HusOchHemma

Alla recensioner

HusOchHemma

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

N
Nicklas
Snabb leverans av vår fantastiska säng Tidö Velvet! Bästa köp jag gjort. Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Snabb

  Snabb leverans av vår fantastiska säng Tidö Velvet!
  Bästa köp jag gjort.


Andra personer tittade också på

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd

Guldfynd

2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

HusOchHemma

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråkigt eller svår att handla saker till hemmet. Nu behöver du inte leta längre, du behöver bara gå in på hemsidan husochhemma.se som finns här för dig för att göra det trevligare och enklare att handla produkter till hemmet. De kommer att erbjuda dig bra produkter, snabb och personlig service och kunniga medarbetare som alltid kommer att kunna hjälpa dig om du behöver det.

Om Husochhemma
I slutet av 2015 lanserades detta företag, och målet var och har alltid varit att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att enkelt och smidigt hitta produkter till sina hem. Företaget har även ett mål att erbjuda ett stort och brett sortiment av produkter i flera olika varierande produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Husochhem erbjuder produkter inom konsument, elektronik och inredning på nätet. Alla som jobbar på detta företag har erfarenhet av att jobba på liknande platser och alla deras gemensamma mål är att alltid kunna erbjuda en kundnöjdhet i alla dess former. 

När företaget startade 2015 sköttes det endast parallellt med andra projekt vid sidan av, men under sommaren 2016 beslöt de sig för att satsa på husochhem helhjärtat på webbutiken. Husochhems företagsidé är att erbjuda en försäljning av allt som finns i hemmet, handdukar, datorer, pooler, köksprodukter och mycket, mycket mer. 

Vad erbjuder Husochhemma?
Via denna nätbutik kommer du att kunna hitta nästan allt som du skulle behöva till ditt hem. Det gäller både prydnadssaker till kök och vardagsrum men även en ny pool som du ska ha till trädgården eller kanske en ny dator till ditt hemmakontor. Oberoende vad du väljer att köpa hos Husochhem kommer du alltid att bli erbjuden 14 dagars öppet köp, snabba leveranser och även alltid en frakt på 49 kronor oavsett storleken på ditt paket. Företagets hemsida är både tydlig och lättnavigerad att använda, du kan smidigt kolla igenom olika kategorier för att hitta vad du är ute efter. Du kan kolla igenom kategorier som tex. Sport och träning, mode och accessoarer, hälsa och skönhet, hobby och fritid men du kan även gå in på fliken ”outlet och erbjudanden” för att hitta saker till extra bra pris. 

Reklamationer, tips och kontakt med Husochhemma
Om du har några frågor till företaget behöver du inte tveka utan du kan smidigt och snabbt komma i kontakt med dem. Du kan välja mellan några olika kontaktsätt för att få kontakt med företaget, du kan välja att skicka e-post till dem eller så kan du fylla i ett frågeformulär på deras hemsida. Om du har fått hem en produkt som det är något fel på ska du såklart meddela företaget om det så att du ska kunna få pengarna tillbaka eller en ny produkt. Om du vill lämna in en anmälan om en söndrig produkt ska du göra det via mejl, kom då ihåg att bifoga några foton, en tydlig beskrivning på problemet och även ett bifogat kvitto. 

Skriv gärna en egen recension om detta företag.