Presenteriet

Alla recensioner

Presenteriet

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Joakim
Valde att ta mitt köp på faktura men fick den direkt från något inkassobolag. Så betalade det dubbla. Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ta inte faktura!

  Valde att ta mitt köp på faktura men fick den direkt från något inkassobolag. Så betalade det dubbla.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Presenteriet

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Men ofta kan det även vara så att man känner personen väl men ändå inte vet vad man ska ge bort, eftersom det känns som att den personen redan har allting. Men i det fallet så finns det nätbutiker som har ett sortiment som består av olika typer av presenter. Presenteriet är en av dessa nätbutiker som erbjuder presenter. 

Kommer produkterna att vara värda sitt pris om man väljer att handla hos Presenteriet? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en produkt mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 
 
Mer info om företaget Presenteriet
Under 2009 lanserades och grundades e-handelsbutiken Presenteriet på den svenska marknaden. I dag driver företaget inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida. De personer som grundade Presenteriet är även de personer som står bakom nätbutikerna Nalleriet.se som säljer nallar samt Doppresenter.se som säljer olika typer av doppresenter. 

Vad erbjuder Presenteriet sina kunder?
De olika produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida är tex presenttips, inredning, gott, fritid och så vidare. Samt att under varje produktkategori finns det ett flertal olika underkategorier. Kunderna har även möjligheten att använda sig av sökfunktionen på hemsidan eller filtrera för att se produkter från endast ett specifikt varumärke. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Då kunderna gör en beställning på hemsidan så är den vanliga leveranstiden 2 – 6 arbetsdagar och kunden kan välja om hen vill ha sitt paket till ett ombud eller direkt hem, beroende på fraktalternativen så varierar kostnaderna. Från och med att kunden har mottagit sitt paket har hen 14 dagar på sig att göra en retur vid behov. 

Hur kan kundtjänsten hos Presenteriet nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du köpt något från Presenteriet någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Hur man kan skapa egna presenter.