PyretoSnackan

Alla recensioner

PyretoSnackan

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

PyretoSnackan

Att skaffa barn kräver inte endast ett stort ansvar utan det kräver även en hel del pengar och olika typer av produkter som behövs. Man behöver olika typer av leksaker beroende på hur gammalt barnet är, nappar och kläder och även olika typer av transportmedel som tex barnvagn, bilbarnstol och åkpåsar. Det finns många olika företag som erbjuder dessa typer av produkter, både online och i fysiska butiker. PyretSnäckan är ett företag som erbjuder produkter till barn och barnfamiljer online men de har även en fysisk butik som ligger i Staffanstorp. 

Hur är prissättningen på produkterna som PyretSnäckan erbjuder, eller kommer det kanske att vara billigare om man köper produkterna från någon annan butik? Hur är det om man köper en produkt och sedan inte alls känner sig nöjd med dem och hur är storlekarna på de olika produkterna som företaget säljer? Läs recensioner inne hos OmdömesStalle. 

Om PyretSnäckan
PyretSnäckan är en barn- och babybutik som har ett sortiment beståendes av olika kända varumärken. Företaget har funnits under några års tid och de är verksamma både online via nätbutiken och även i sin fysiska butik. Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: bilbarnstolar, mamma och pappa, barn och baby, skötväskor, åkpåsar med flera. En sökfunktion finns även tillgänglig inne på hemsidan där det är möjligt att söka bland alla produkter i hela sortimentet. Företaget har ett produktsortiment som består av 3 000 produkter. 

Både i företagets fysiska butik samt i nätbutiken så erbjuder de förlossningsgaranti på sina produkter. Detta betyder att skulle det tråkigt nog vara något som antingen inte går bra under graviditeten eller under förlossningen så har kunden möjligheten att lämna tillbaka produkterna och sedan få sina pengar tillbaka. 

Det som PyretSnäckan erbjuder
Som hos vilken nätbutik som helst så handlar man på samma sätt hos denna nätbutiken där man lägger valfria produkter i den virtuella kundkorgen. Om kunderna väljer att göra en beställning på 499 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 59 kr inklusive moms på alla beställningar. Kunderna har möjligheten att inom 14 dagar efter mottagande av sitt paket göra en retur, och ska en retur göras så får kunden själv stå för returkostnaden

Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor, när det kommer till betalningar så är det Klarna som har hand om dem. Detta betyder att kunderna kan betala med kort, via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 

Tips och erfarenheter av PyretSnäckan
Valde du att köpa produkter till ditt barn hos detta företaget? Och skulle du i det fallet tipsa till dina vänner och bekanta om denna butik? Svara gärna på dessa frågor i from av en recension hos OmdömesStalle där du även lägger till annan information som tex hur du upplevde storlekarna på produkterna och om du möjligtvis valde att göra en retur på någon produkt. Hos oss är det kostnadsfritt att både läsa och skriva recensioner


Råd till nyblivna föräldrar.