OmdömesStälle

  Recensioner Babyface

  Hudvårdsprodukter

  är en sak som de allra flesta av oss väljer att använda dagligen. Vissa personer har ett riktigt stort intresse av hudvård medans andra använder samma gamla produkter för att ta bort sitt smink eller dylikt. Oberoende hur stort intresse man har så måste man skaffa sina produkter någonstans ifrån. Man kan ta bilen in till närmaste stad för at gå i en fysisk butiken, men chansen är stor att utbudet där inte är så stor eller att produkterna man letar efter är slut. Därför kan man nuförtiden sätta sig hemma i soffan och beställa hem hudvårdsprodukter helt online, då kan man tydligt se utbudet och sortimentet samt att man kan sitta helt i lugn och ro och forska om nya produkter. Det finns ett flertal olika online butiker i Sverige som säljer hudvårdsprodukter men ett av dem är Babyface.

  Mer information om Babyface

  Företaget har funnits och varit verksamt i Sverige under flera års tid och de driver även sin verksamhet från Stockholm. Babyface har både hudvårdsprodukter för kvinnor och män och de har även ett utbud av ekologiska och naturliga produkter. Eftersom huden är kroppens största organ har Babyface valt att ta in produkter som är bra för din hud och är skonsam mot den.

  Vad erbjuder Babyface?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex ansikte, kropp, makeup, herr och varumärken. Man kan även använda sig av sökfunktionen för att hitta exakt vad man är ute efter. Alla beställningar som görs hos Babyface kommer att skickas med Postnord och leveranstiden är några arbetsdagar. Vid varje beställningar har man 30 dagar på sig att ångra sitt köp, om man vill göra en retur ska man börja med att kontakta företaget via e-post. Man skickar tillbaka sin produkt som man vill returnera och efter det kommer man att få pengarna tillbaka för köpet man gjort.

  Om man inte riktigt vet vad man ska ha för hudvård kan man boka en tid till en videokonsultation hos Babyface. Då kommer en hudterapeut att plocka fram de hudvårdsprodukter som hen tror att kommer passa dig och din hud allra bäst. Babyface har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kan man komma i kontakt med Babyface?

  Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via telefon (08 684 452 00) eller via e-post (hello@babyface.se). Innan man kontaktar företaget för att ställa sina frågor kan man läsa igenom all information som finns på hemsidan eftersom chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Skulle det vara så att man får hem en produkt och upptäcker att den är felaktig eller söndrig på något sätt ska man göra en reklamation, den ska göras inom skälig tid. Reklamationen görs genom att kontakta företaget via e-post och du ska man beskriva problemet med produkten.

  Har du handlat hos Babyface? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Hudvårdstips.

  Babyface
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Babyface

  Din recension

  FAQ

  Är Babyface ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Babyface. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Babyface?

  Babyface är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Babyfaces webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.