Stormberg

Alla recensioner

Stormberg

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Stormberg

Att sporta och frilufts finns det många som håller på med och har som intresse, det behöver inte vara på proffsnivå utan vissa tycker bara det är skönt att gå omkring i skogen med hela familjen. En sak som är viktig att ha då man är mycket ute i naturen är bra kläder, såklart som alltid finns det många företag och butiker som erbjuder just det men ett företag som erbjuder sportkläder till både stora och små äventyr är Stormberg. 

Info om Stormberg
Företaget grundades och lanserades i Norge och de arbetar med att utveckla, designa och även sälja sport- och friluftskläder till hela familjen. Stormberg är idag Norges mest sålda klädesmärke inom frilufts och sport men de har även webbutik i Norge, Sverige och Finland. Företaget brinner väldigt mycket för naturen och miljön och har varit sedan 2008 ett klimatneutralt företag som erbjuder klimatneutrala produkter. Stormberg bryr sig även väldigt mycket om människor och har därför valt redan sedan starten att anställa personer som annars har haft svårt att komma ut på arbetsmarknaden, orsaken till det kan bero på att personerna har haft något drog- eller alkoholproblem, tidigare dömda, flyktingar etc. 

Vad erbjuder Stormberg?
Stormberg erbjuder kläder till barn, junior, dam och herr. Inne på företagets hemsida kan du bläddra mellan olika kategorier, som är tex ”barn 1 – 7”, ”dam”, ”herr” och så vidare. Stormberg erbjuder även en outlet i deras webbs hopp där man kan hitta produkter till bra priser och erbjudanden. Leveranstiden som företaget erbjuder är vanligtvis mellan 2 – 5 arbetsdagar, men det kan ta lite längre om man råkar beställa under en väldigt hektisk period. Fraktkostnaden vid beställning är 79 kronor men om man gör en beställning på över 899 kronor kommer man inte att behöva betala för frakt. Alla priser på hemsidan har momsen inkluderad och när det kommer till betalningen kan man välja att betala med kort, faktura, delbetalning eller PayPal. När man handlar via Stormberg har man 100 dagars öppet köp på sina produkter, både på ordinarie varor men även produkter som var på rea när man köpte dem. Garantin på alla plagg hos Stormberg är i kraft i 3 år, men den täcker ej normalt slitage eller att man använt produkten på fel sätt. 

Om man är intresserad kan man även prenumerera på Stormbergs nyhetsbrev för att få olika sorters nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kommer man i kontakt med Stormberg?
Om man mottar en vara och upptäcker att den är sönder har man rätten att lämna in en reklamation, om man vill lämna in en ska man göra det via e-post (support@stormberg.se) och då ska man komma ihåg att bifoga 3 bilder på den skadade produkten. Om du undrar över något och vill komma i kontakt med företaget kan du skicka e-post till dem eller så kan du chatta med dem inne på hemsidan eller skicka ett FB meddelande till dem. 

Glöm inte att skriva en egen recension om Stormberg om du har handlat via dem, en recension är bra oberoende om den är positiv eller negativ om förtaget det handlar om.