Eurotoys

Alla recensioner

Eurotoys

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Eurotoys

Om man sitter hemma och plötsligt upptäcker att något fattas så behöver man inte längre ta bilen in till närmaste stad, gå runt och leta vad man är ute efter för att sedan upptäcka att just den produkten är helt slutsåld. Det man kan göra nuförtiden är att ta fram mobilen, surfplattan eller dator och sedan beställa det. Oftast tillkommer det en leveranstid på några arbetsdagar men man slipper att lägga tid på att gå omkring i fysiska affärer. I dagsläget kan man hitta precis vad som helst online, det har ingen skillnad om det är mat, inredning och möbler, kläder eller prylar till barnen. På tal om saker till barnen så finns det många olika hemsidor i Sverige och i världen som säljer dessa sorters produkter, och en av dessa hemsidor är Eurotoys

Mer information om Eurotoys
Företaget lanserades och grundades i Danmark under 2001, och de har valt att satsa på att sälja leksaker och barnprylar från de kändaste varumärkena, som tex: Lego, Barbie, Mattel etc. Redan från företagets start började de sälja en hel del leksaker och idag är företaget verksamt i alla länder i Norden samt även länder runt om i världen. 

Vad kan man hitta hos Eurotoys
Inne på företagets hemsida kan man antingen filtrera för att se produkter från specifika märken eller kategorier, samt att man kan se på endast leksaker eller möbler. Om man gör in på hemsidan och vet vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta det. 

För att kunna handla på hemsidan måste man vara över 18 år gammal, och frakten på leveransen kommer att räknas ut innan man betalar hela den slutliga summan. När man har gjort sin beställning kommer man att få ett kvitto på ordern. På varje produkt som man köper hos Eurotoys ingår det 14 dagars ångerrätt, och den träder i kraft från och med att du har tagit emot din produkt. Vill man returnera en produkt så måste själva förpackningen vara i så gott som samma skick, samt att produkten måste vara av samma värde som när du tog emot de. 

Hur kan man nå Eurotoys kundtjänst?
Om man undrar över något och man skulle vilja kontakta Eurotoys kundtjänst kan man göra det. Men innan man hör av sig kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all text som finns där. Man kan tex gå in på olika flikar som heter: villkor, returnera en produkt, Hitta ditt paket, eller FAQ. Chansen är stor att man hittar svaret på sin egna fråga i de flikarna. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga kan man kontakta företaget, man kan antingen nå dem via e-post (servicecenter@eurotoys.dk) eller via telefon (0770 45 55 688). 

Har du handlat leksaker eller andra barnprylar från företaget Eurotoys? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. I din recension ska du komma ihåg att vara ärlig och verkligen berätta vad du tyckte och tänkte.