Palm Angels

Alla recensioner

Palm Angels

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Palm Angels

Letar du efter nya kläder men är osäker på var du ska börja leta? Det är möjligt att du brukade gå till verkliga butiker varje gång du köpte kläder tidigare. Du har äntligen insett hur mycket lättare det är att köpa något online, där det finns ett bredare utbud, det inte finns några tidsbegränsningar och du kan göra det från vilken plats som helst. Det finns bara ett problem: du är inte säker på var du ska börja leta eftersom det finns så många olika klädtillverkare och återförsäljare nuförtiden. Palm Angels är en av de relativt få platserna där du kan hitta originella kläder. På deras hemsida låter de dig bland annat söka efter kläder med hjälp av olika kriterier, men den låter dig också kommunicera med dem och få stilråd.

Om Palm Angels
Palm Angels skapades av Francesco Ragazzi som är en italiensk art director och fotograf som tidigare var konstnärlig ledare för Moncler. Precis som Moncler är Palm Angels ett exklusivt modemärke. Välkända varumärken som Moncler Genius och Playboi Carti, BBC Ice Cream, Under Armour och Clarks har samarbetat med Palm Angels under åren. Palm Angels är ett varumärke som kombinerar ett intresse för amerikansk kultur med en italiensk sensibilitet, vilket resulterade i kollektioner som kännetecknas av dekonstruerade, avslappnade siluetter och överraskande stilistiska element. Den första ready-to-wear-kollektionen lanserades 2014 efter. Varumärket har visat sig på ställen som Paris och Milano under de senaste åren.

Vad erbjuder Palm Angels?
Palm Angels är ett högkvalitativt märke som gör sina kläder av högkvalitativa textilier samtidigt som den är hängiven att tillhandahålla exceptionellt hantverk. Varje klädesplagg utstrålar innovation, komfort, stil och hantverk som du inte hittar någon annanstans.
Det finns en webbsajt för Palm Angels. Ändå finns varumärket också på 210 platser över hela världen, inklusive premium återförsäljare som Colette, Barneys New York och Saks Fifth Avenue, bland många andra.
 
Vilken storlek kommer Palm Angels T-shirts i?
Palm Angels t-shirt har en standard passform. Vi rekommenderar däremot att du oftast beställer någon storlek större då deras design är för en lite större passform. Detta kan vara allt ifrån 1-2 storlekar större men för att vara säker så står det en storleksguide på varje plagg.
 
Vad är det bästa sättet att komma i kontakt med Palm Angels?
Om du behöver komma i kontakt med Palm Angels är det bästa sättet att skicka ett mail till dem. Jag rekommenderar däremot att läsa FAQs först då de svarar på väldigt många frågor. Mailadressen hittar du på deras hemsida under kontakta oss. Det finns tre olika mailadresser men det är bara den som heter kundservice som du ska maila till om du har frågor eller behöver komma i kontakt med dem angående en produkt. 

Har du någon erfarenhet av Palm Angels? Om du har det kan du inte glömma att skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se. Berätta gärna vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna. Kom ihåg att det alltid är bäst med ärliga omdömen både för de eventuella kunderna och för företaget.