OmdömesStälle

  Recensioner StockX

  Att handla online är något som hela tiden blir mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. StockX är en e-handelsmarknad som erbjuder skor och andra produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos StockX? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om StockX

  StockX har funnits online under några års tid och de fungerar som en marknad online där privatpersoner både kan sälja och köpa produkter, utan att behöva vara i kontakt med varann eftersom StockX går emellan alla inköp och försäljningar. De personer som vill sälja sina produkter via StockX skickar sina produkter till företaget så att de sedan kan kontrollera äktheten på produkterna.

  Återbäring på allt du handlar med MyBonus appen

  Det som StockX erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida finns en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet, men det finns även olika produktkategorier med flera underkategorier. Kunderna har möjligheten att gå in på var och enskild produkt och sedan har hen möjligheten att se vilka olika bud som finns för tillfället på alla produkter. Kunden kan även se om produkten har blivit verifierad som äkta. Efter att säljaren har valt till viket bud hen vill skicka produkten som är till försäljning så skickar StockX paketet till kunden. Efter det gäller en vanlig leveranstid på mellan 7 till 12 dagar.

  Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos StockX

  Om kunderna möjligtvis har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos StockX genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av StockX? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips om man vill sälja sina sneakers.

  StockX
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om StockX

  Din recension

  FAQ

  Är StockX ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om StockX. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder StockX?

  StockX är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till StockXs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.