Sneakersnstuff

Alla recensioner

Sneakersnstuff

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Sneakersnstuff

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företags som har valt att via nätet erbjuda sina kunder skor och liknande produkter är Sneakersnstuff.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos tex Sneakersnstuff? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Sneakersnstuff
Sneakersnstuff är en nätbutik och ett företag som både grundades och lanserades i Sverige under 1999. Företaget började då med att sälja skor och tossor och gör det än i dag. Företaget har i dagsläget funnits i över 20 år och driver både en nätbutik men har även fysiska butiker i olika länder och städer. 

Vad erbjuder Sneakersnstuff sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man hitta både produkter till kvinnor och män och man kan kolla igenom olika kategorier för att hitta det man letar efter. Vet man vad man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om man gör en beställning på hemsidan inom Sverige så kommer paketet att levereras med Schenker och själva leveranstiden kommer att ta mellan 1 till 5 arbetsdagar. om man väljer att göra en beställning till något annat land kommer paketet att levereras med annan distributör samt att leveranstiderna kan variera lite grann. När man gör en beställning på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, faktura, delbetalning eller direktbetalning via internetbanken. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Sneakersnstuff?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan då hittar svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företaget så kan man göra det genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. 

Har du handlat hos Sneakersnstuff? Om du har det kan du skriva en egen recension


Sneakersnstuff.