OmdömesStälle

  Recensioner About You

  Med sin egen stil och design på kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Erbjuda kläder online är något som About You gör.

  Är produkterna värda sitt pris hos About You? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Om företaget About You

  About You är ett e-handelsföretag som grundades och lanserades i Tyskland men erbjuder i dag sina produkter till olika länder i Europa och övriga världen. About You är verksamma på 19 olika marknader och de har 700 personer anställda.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad erbjuder About You sina kunder?

  About You erbjuder produkter via sin hemsida till kvinnor, män och barn. Olika produktkategorier med underkategorier finns inne i företagets nätbutik samt att det finns en sökfunktion som söker bland alla produkter i sortimentet. Oberoende hur mycket eller lite kunderna väljer att beställa så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Skulle de vara så att när de tagit emot sin produkt känner att de vill returnera den så kan de göra det inom 60 dagar, då står företaget för returfrakten. Den vanliga leveranstiden inom Sverige är 3 – 5 arbetsdagar från och med att About You tar emot kundens beställning.

  About You erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta About You?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har du varit kund hos About You? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Olika modetips till sommaren.

  About You
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Tacksamt och nöjd

  I ordered a sneakers with 60 % sale on Sunday and get it on Friday then I get apologize from About you with 10% sale code because it has been late although I think I get my order faster that’s what I predicted. You find here high quality, very good prices and what you need. Very thankful and satisfied.😊🌷

  Av: Kamel Zammar 22-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Trosa

  Jag köpte en Talia trosa som var så snygg och passade perfekt
  Dessutom levererades den väldigt snabbt

  Av: Kristina23-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Långkofta

  Snygg kofta utmärkt köp utmärkt leverans

  Av: Inga Thore25-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om About You

  Din recension

  FAQ

  Är About You ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om About You. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder About You?

  About You är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till About Yous webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.