About You

Alla recensioner

About You

75% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kamel Zammar
I ordered a sneakers with 60 % sale on Sunday and get it on Friday then I get apologize from About you with 10% sale code because it has been late although I think I get my order faster that’s what...Läs vidare
K
Kristina
Jag köpte en Talia trosa som var så snygg och passade perfekt Dessutom levererades den väldigt snabbtLäs vidare
K
Kristina
Jag var ute efter en bh som skulle passa mina små bröst och fick en jättebra hjälp av kundserviceLäs vidare
I
Inga Thore
Snygg kofta utmärkt köp utmärkt leveransLäs vidare

Alla recensioner (4)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Tacksamt och nöjd

  I ordered a sneakers with 60 % sale on Sunday and get it on Friday then I get apologize from About you with 10% sale code because it has been late although I think I get my order faster that’s what I predicted. You find here high quality, very good prices and what you need. Very thankful and satisfied.????????


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Trosa

  Jag köpte en Talia trosa som var så snygg och passade perfekt
  Dessutom levererades den väldigt snabbt


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lascano pushup bh

  Jag var ute efter en bh som skulle passa mina små bröst och fick en jättebra hjälp av kundservice


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Långkofta

  Snygg kofta utmärkt köp utmärkt leverans


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

About You

Med sin egen stil och design på kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Erbjuda kläder online är något som About You gör. 

Är produkterna värda sitt pris hos About You? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Om företaget About You
About You är ett e-handelsföretag som grundades och lanserades i Tyskland men erbjuder i dag sina produkter till olika länder i Europa och övriga världen. About You är verksamma på 19 olika marknader och de har 700 personer anställda. 

Vad erbjuder About You sina kunder?
About You erbjuder produkter via sin hemsida till kvinnor, män och barn. Olika produktkategorier med underkategorier finns inne i företagets nätbutik samt att det finns en sökfunktion som söker bland alla produkter i sortimentet. Oberoende hur mycket eller lite kunderna väljer att beställa så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Skulle de vara så att när de tagit emot sin produkt känner att de vill returnera den så kan de göra det inom 60 dagar, då står företaget för returfrakten. Den vanliga leveranstiden inom Sverige är 3 – 5 arbetsdagar från och med att About You tar emot kundens beställning. 

About You erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta About You?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär

Har du varit kund hos About You? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Olika modetips till sommaren.