Odd Living

Alla recensioner

Odd Living

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Odd Living

Mellan dagens inrednings- och designföretag är det hård konkurrens. De stora företagen inom dessa kategorier fokuserar på att det som dom säljer ska passa åt så många som möjligt. Dessa produkter är skapta på det sättet att dom inte ska stå ut allt för mycket, enligt normen. Alla är inte likadana, och vissa kanske inte vill ha just den soffan som grannen har. Inte för att man med mening ska stå ut från mängden, utan på grund av att man inte ser någon poäng i att ha just de kläderna som följer det senaste mode. Det kan vara riktigt bra att ibland ställa sig frågan ”tycker jag faktiskt om den här produkten, eller köper jag den på grund av någon annans intryckt?”. Låter detta spännande? Då kan det vara lönsamt att surfa bland företag som säljer produkter med design ytterom normen. På grund av det tredje millenniet som har gett oss hjälpmedel så som internet har det blivit enkelt att hitta de mest udda prylarna man kan tänka sig. Ett företag som erbjuder lite ovanligare design är OddLiving.

Vad är OddLiving?
De har 10 års erfarenhet inom internet-handel, med denna grund har de börjat bli ledsna på billiga varor som är massproducerade i låglöneländer. Med denna bas startade Linnea och Ted en butik en butik som såg intressant ut, en butik som de själv kunde se sig själv handla i. Ett unikt urval av varor som är av hög kvalitet och är producerade av mindre företag med bra arbetsvillkor och lön. De har valt att utesluta mellanhänder på grund av att de ska kunna hålla ett relativt lågt pris, oberoende kvaliteten. De besöker ofta dessa producenter för att inspektera villkor och arbetsmiljö. Dom säger med egna ord ”Vi bojkottar massproduktion och miljöfarliga tillverkningar”.

Vad erbjuder OddLiving?
Nätbutiken sortiment av inredning, kläder, väskor och accessoarer med otrendig design. Man kan söka enligt kategori, eller så kan man använda sökfunktionen för att söka fram en viss produkt. Fraktavgiften är 59 kr, detta gäller inom Sverige. Om man inte är nöjd med produkten man beställt så har man alltid 30 dagars ångerrätt, gäller från dagen man tagit emot varan. Alla produkter de skickar ut går alltid genom en besiktning, men skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den väl tas emot så åtar dom sig enligt konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Kom ändå ihåg att alltid kontakta OddLiving för ett godkännande innan man returnerar den defekta varan. 

Frågor till OddLiving?
Om man har några frågor som man vill ställa OddLiving så kan det vara bra att först läsa genom deras köpevillkor, där kan man hitta sitt svar. Om man inte hittade sitt svar där kan man kontakta OddLiving via telefon, email eller chat, dessa hittas på deras hemsida.

Skriv gärna en recension om du har erfarenhet med ett företag som du tycker ska få synas. Det har ingen betydelse om recensioner är positiv eller negativ, så länge den är riktigt. Andra kan därefter läsa din recension och lära sig från din erfarenhet. Sedan kan läsarna tänka över sitt beslut om företaget dom tänkte handla med är värt deras tid, eller inte.