Bimago

Alla recensioner

Bimago

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Bimago

Med olika små prylar och inredningsdetaljer kan man verkligen pigga upp ett hem som man kanske tycker ser lite tråkigt ut ibland. När vi själva har på oss en outfit så brukar vi tycka om att lägga till några små smycken och accessoarer för att få en helhet, samma är det med hemmet. Genom att hänga några nya tavlor på väggarna, köpa lite nya krukväxter samt ställa några ljus och ställa dem i några hörn. 

Om man är ute efter tex tavlor eller posters att hänga på väggarna så kan man om man vill gå in i någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där. Men det kan ofta vara så att utbudet inte är så stort, vilket sedan kanske leder till att det blir så att alla i samma stad har samma tavlor på väggarna. Så därför kan det vara bra att handla via nätet. När man gör det så finns det miljontals olika butiker att välja mellan samt att man inte behöver anpassa sig till några öppettider så man kan shoppa dygnet runt. En nätbutik som säljer tavlor och posters är Bimago. 

Är produkterna värda sitt pris hos Bimago? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Bimago
Bimago är en nätbutik som har över 10 års erfarenhet inom branschen. Företaget finns i många olika länder världen över och de har över 250 personer anställda samt att de har allt som allt skapat mer än 16 000 orginalmotiv. Hittills har företaget haft mer än 550 000 kunder. 

Vad erbjuder Bimago sina kunder?
När man handlar inne hos företaget kan man välja mellan olika motiv, handmålade tavlor samt olika Premium Prints. Det finns olika kategorier man kan välja mellan inne på hemsidan som tex: fototapeter, rumsavdelare, tavelväggar etc. Om man vet exakt vad man är ute efter så kan man genas använda sig av sökfunktionen på hemsidan. Skulle man få hem en produkt och sedan känna sig missnöjd så har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket. Det ingår även garanti på de produkterna man köper från företaget ifall man skulle få hem en söndrig produkt. 

Bimago har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Bimago?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med deras kundtjänst genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du handlat hos Bimago? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Bimago.