NORACORA

Alla recensioner

NORACORA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

NORACORA

Skulle du säga att du är nöjd med alla dina kläder som du har i din garderob, eller är du en sådan typ av person som verkligen inte vill kasta bort gamla kläder, även fast de kanske till och med har hål? Ja, att förnya sin garderob är något som väldigt många borde göra lite oftare, men det är kanske inte alltid det roligaste. Men internet och dagens teknik har gett oss otroliga möjligheter att göra detta online. NORACORA är en nätbutik som erbjuder kläder, skor och accessoarer. 

Är storlekarna hos NORACORA sanningsenliga eller inte? Finns det något som kan vara bra att veta om innan man gör ett inköp, som kanske materialet eller något annat? Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner från personer som har erfarenheter av olika företag. 

Mer om NORACORA
Under 2018 grundades företag och de har valt att erbjuda sina kunder kläder och accessoarer som ska följa de senaste trenderna. Företaget är verksamma i flera länder runt om i världen och de har marknader i USA, Europa och Australien. NORACORA finns även som en nedladdningsbar app och via den är det möjligt att shoppa, och studenter får även rabatt inne på hemsidan. 

I nätbutiken finns det olika produktkategorier som även dem har ett flertal underkategorier. NORACORA har främst valt att ta fram och erbjuda produkter för kvinnor, men det betyder inte att vem som helst kan bära dem. 

Det som NORACORA erbjuder
Valfria produkter kan läggas till i kundkorgen och när en beställning blivit gjort så kommer företaget att behandla ordern i cirka 3-5 arbetsdagar och sedan skickar de iväg paketet från sitt lager. Leveranstiderna varierar beroende på vart paketet ska levereras men kunderna kan räkna med en leveranstid på mellan 13 - 20 arbetsdagar. Det finns tre olika betalningssätt som erbjuds och det är antingen direkt med bank- eller kreditkort, via PayPal eller via afterpay som betyder att kunden kan betala för sin beställning i fyra olika rater som levereras varannan vecka efter beställningen. Dock är det endast möjligt för personer som är bosatta i US. Från och med att kunden tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att inom 30 dagar göra en retur. För att göra en retur ska kundtjänsten först kontaktas och vid returer är det kunden själv som får stå för retur kostnaderna. Kundtjänsten hos NORACORA kan nås via e-post. 

Åsikter om NORACORA
Har du valt att förnya plagg i din garderob via NORACORA? Om det är så, så kan väl du ta och berätta om din upplevelse av dem. Berätta vad du tyckte om storlekarna, om leveranstiden var vad du hade förväntat dig och även om du var tvungen att lämna tillbaka något eller var du nöjd över allt i din beställning. Att lämna en recension här på OmdömesStälle tar inte många minuter och det är helt gratis att göra det. Att läsa recensioner kan även göras kostnadsfritt. 

Hur ska man egentligen tvätta vissa plagg? Ta reda på det här.