Noella Fashion

Alla recensioner

Noella Fashion

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Noella Fashion

Nya trender kommer hela tiden upp på sociala medier, och så kommer det att fortsätta vara. Vill man följa dom eller inte? Är helt upp till en själv. Men tack vare alla olika trender så är även klädföretag ganska så innovativa när de tar fram nya plagg och modeller. Men det kommer alltid att finnas plagg som är trendiga och detta är tex: basplagg i alla olika färger, tröjor, kostymer osv. Noella Fashion är ett företag som erbjuder just dessa produkter, samt handväskor. 

Varför ska jag välja att just handla hos Noella Fashion, eftersom det finns ganska många olika klädbutiker och företag där ute? Vilka produkter är värda sitt pris som dom har i sortimentet och är kvaliteten så bra som man förväntar sig? Läs andra personers recensioner inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Noella Fashion
Företaget kommer från Danmark och då de lanserar och tar fram sina produkter så brukar de satsa på stilen “skandinavisk minimalism”. Årligen designar och lanserar Noella Fashion sex stycken “ready to wear” kollektioner, varav två av dem är huvud kollektioner. Noella Fashion har valt att ta fram kläder för kvinnor och flickor, och de erbjuder sina produkter runt om i Europa. Det finns även olika återförsäljare som erbjuder Noella Fashion produkter. 

Noella Fashion har tagit fram ett nyhetsbrev som är gratis att prenumerera på. Och personer som väljer att börja prenumerera på det får 10% rabatt på en beställning. 

Det som Noella Fashion erbjuder
Kläder och väskor är som sagt det som företaget erbjuder och om en kund väljer att göra en beställning på hemsidan som överstiger 699 kr så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 49 kr eller 79 kr beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. Kunden kan välja om hen antingen vill ha sitt paket levererat till ett ombud, eller direk hem till dörren. Från och med att kunden tagit emot sin beställning så har hen ännu möjligheten att inom 30 dagar göra en retur och lämna tillbaka någon produkt. Om en kund ska göra en retur ska hen börja med att köpa en retursedel vilket kan göras online, och i formuläret ska kunden välja om hen vill byta en produkt/storlek, eller om hen vill ha pengarna tillbaka helt och hållet. Skulle en kund dock vilja lämna in ett klagomål så ska det göras direkt till kundtjänsten, som kan kontaktas via telefon eller mejl. 

Åsikter om Noella Fashion
Har du erfarenhet av detta företag? Om du har det så skulle vi på OmdömesStälle väldigt gärna lyssna på just din recension och vad du har att berätta om företaget. Berätta vad du tyckte om storlekarna, om du tyckte att kvaliteten var vad du hade betalat för och även om du skulle tips om företaget till dina vänner och bekanta, berätta även varför du tänker som du gör eftersom man inte kommer någonstans med en opålitlig recension. Det är gratis att lämna en ärlig recension inne hos oss. 


Plagg som alla bör ha i sin garderob.