Nelly

Alla recensioner

Nelly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kristin
Har köpt ett antal (8) produkter från er och varit väldigt nöjd varje gångLäs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Inköp på Nelly

  Har köpt ett antal (8) produkter från er och varit väldigt nöjd varje gång


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Nelly

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är Nelly.

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som t.ex. Nelly.com så kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om Nelly.com
Nelly är ett företag som grundades och lanserades under 2003 och finns i dagsläget i många olika länder i Europa. Företaget erbjuder kläder och plagg till personer som är mellan 18 och 35 år och på deras hemsida kan man välja mellan 700 olika varumärken. Företagets vision är att Nelly ska bli nummer ett inom mode online. 

Vad erbjuder Nelly sina kunder?
Inne på företaget hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex festklänningar, vanliga klänningar, jackor och kappor, toppar och tröjor osv. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om man gör en beställning som är mer än 299 kr inne på hemsidan så kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktavgift på 49 kr. Den vanliga leveranstiden då man gör en beställning på hemsidan är mellan 3 till 5 dagar och alla leveranser kommer att levereras med PostNord. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Nelly?
Om man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att antingen chatta med dem eller fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Men innan man kontaktar företaget så kan man börja med att läsa de oftast ställda frågorna som finns inne på hemsidan för att se om man hittar svaret på sin fråga där. 

Har du handlat hos Nelly? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


Nelly.