Megafynd

Alla recensioner

Megafynd

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Megafynd

I dagsläget kan man hitta så gott som allting man kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om nya sängkläder till ett renoverade sovrummet, alla nödvändigheter till ett barn eller ett husdjur eller om man behöver några nya vitvaror till köket. Med dagens populära e-handel kan man hitta allting från A till Ö via endast några få klick på datorn eller mobilen. Det är smidigt att handla online eftersom man själv som kund inte behöver förflytta sig från hemmet, utan man kan sitta i soffan eller sängen. Samt att man kan shoppa dygnet runt och man behöver inte anpassa sig till några tider. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer därför endast sådana produkter, medans andra företag väljer att ha ett så stort sortiment som möjligt med olika produkter. Megafynd är en nätbutik som har ett sortiment som består av olika produkter. 

Hur är kvaliteten på produkterna hos Megafynd? Hur fungerar returerna om jag vill göra en sån, eller hur ska jag möjligtvis göra då jag vill lämna in en reklamation? Det kan man finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Megafynd
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de är verksamma online och driver alltså inte någon fysisk butik. Företagets nätbutik har varit verksam under några års tid samt att de har ett hämtlager som ligger i Bromma. Företaget har ett sortiment där det ingår 5 900 produkter

Vad erbjuder Megafynd sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex lagerrensning, hemmet, barn, hälsa och skönhet och så vidare. Kunderna har även möjligheten att söka produkter med en sökfunktion som finns inne på hemsidan. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Går kunderna beställningar som överstiger 995 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen, i annat fall läggs det till en avgift på 49 oavsett vikt och volym. Kunderna kan även välja att hämta ut sitt paket från lagret i Bromma och då läggs det inte till någon fraktavgift. Returer kan göras inom 14 dagar från och med att kunden har mottagit sitt paket. 

Har du handlat hos Megafynd?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Megafynd? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Hur man kan handla säkert online.