OmdömesStälle

  Recensioner Wish

  Alla typer av e-handel blir mer populärt för varje dag som går vilket typ inte förvånar någon dä ute. Det är enkelt att handla online eftersom man inte behöver anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Sortimentet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla saker man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller kanske plattan utan att ens lämna vardagsrummet Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Wish är en nätbutik som säljer produkter inom flera olika kategorier.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Wish? Kommer leveranserna att vara så långa som företaget eller är de mycket längre egentligen? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om Wish

  Wish är en nätbutik och en e-handelsplattform som grundades och lanserades under 2010 av två personer. Wish hemsidan har största delen av sina användare via mobilen eller plattan där de har en nedladdningsbar app, men de har även en hemsidan som kan användas via datorn med med färre funktioner. När det görs beställningar hos Wish så sälja produkterna direkt från producenter och tillverkare direkt till kunden. De två personerna som valde att skapa Wish arbetade tidigare på Google samt Yahoo.

  Det som Wish erbjuder sina kunder

  Inne i företagets app samt på deras hemsida finns det olika produktkategorier, men det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. De olika produktkategorierna är tex: mode, smink och skönhet, elektronik, inredning och så vidare. Då kunden gör en beställning kan hen se en uppskattad leveranstid samt att leveranskostnader läggs till på varje produkt och inte på själva hela beställningen.

  Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Wish

  Om det skulle vara så att någon har några funderinagrså kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Wish genom att skicka e-post till företaget eller genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon eftersom kundtjänsten då enkalre kan hjälpa. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Wish? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om produkterna som de säljer och även om du kommer att handla hos dem igen. Det är bra att man delar med sig eftersom det kan hjälpa så många människor där ute.


  Produkter från Wish.

  Wish
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Wish

  Din recension

  FAQ

  Är Wish ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Wish. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Wish?

  Wish är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Barn & Baby, Elektronik, Sexbutiker, Djuraffärer, Mode, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Wishs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.