Magasin 11

Alla recensioner

Magasin 11

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Magasin 11

Varje dag spenderar de flesta många timmar i sitt hem. Man lagar mat och äter i köket i flera timmar samt att man är hela natten i sovrummet och där emellan troligtvis i vardagsrummet. Eftersom man spenderar så mycket tid i sitt hem och i olika rum så vill man att det ska vara fint och att man ska trivas i sitt hem. Inredning är något som är väldigt viktigt och med sin egen inredning så kan man se till att få uttrycka sin kreativitet. När det kommer till inredning så kan man hitta det på många olika ställen, både i fysiska butiker och online. Är det så att man är ute efter inredning online så kan man tex vända sig till en nätbutik vid namnet Magasin 11. 

Vad ska ja göra om jag beställer en inredningspryl till köket från Magasin 11 men sedan vill lämna tillbaka den? Hur kan jag kontakta företaget om jag har någon fråga? Hur är det med kvaliteten på prylarna hos Magasin 11? Det är några frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner. Magasin 11 har sitt lager och ett showroom i Öckerö. 

Mer om företaget Magasin 11
Svenskt företag som grundades och lanserades under 2000 via sin fysiska affär i Göteborg. Företagets e-handel har varit verksam i några års tid och de erbjuder sina kunder olika inredningsprodukter. 

Vad erbjuds hos Magasin 11?
Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: kökstillbehör, diner möbler, inredning, belysning och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och kunderna kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Klarna är det företaget som har hand om betalningarna som kunderna gör och det betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller via faktura. Om kunderna väljer att göra en beställning på 1 000 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktkostnad på den slutgiltiga beställningen. PostNord och DHL är de företaget som levererar kundernas paket och kunden får sitt paket inom 30 dagar från och med att hen har gjort sin beställning. 

Magasin 11 har ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder som de sedan kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna nå Magasin 11?
Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor”, där de oftast ställda frågorna finns. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det via e-post eller telefon. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten.

Har du handlat en klocka hos Magasin 11 någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur långa leveranstiderna var och om du var tvungen att returnera något. 


Inredningtips.