Luxplus

Alla recensioner

Luxplus

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Luxplus

För varje dag som går blir e-handeln och varje nätbutik bara större och större. Och det är heller inte så konstigt eftersom det är så smidigt att handla online. Det har ingen skillnad vad man än är ute efter nuförtiden, oberoende om det är mat, prylar och inredning, skönhetsprodukter och smink etc. Eftersom precis allting kan hittas online. När man handlar online så slipper man att anpassa sig till några butikers öppettider, man kan sitta hemma bekvämt i soffan eller i sängen och shoppa samt att utbudet är så otroligt mycket större online än vad det är i fysiska butiker. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort utbud som möjligt och säljer därför så gott som alla produkter de än kan tänka sig, medans andra butiker har valt att specialisera sig på en speciell produkttyp och säljer bara produkter därifrån. Ett företag som är grundat i Danmark och säljer skönhetsrelaterade produkter är Luxplus. 

Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några tankar och åsikter om ett företag. När man läser andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte alls kunnat finna svaret på annars. 

Mer information om Luxplus
Luxplus är ett företags som är lanserat och grundat i Danmark men har funnits på den svenska marknaden sedan våren 2015. Företaget Luxplus finns inte endast i Danmark och Sverige utan de är även verksamma i Finland, UK, Nederändarna och även Tyskland.  Företaget har i dagsläget flera tusen medlemmar på sin hemsida samt att de hela tiden försöker att lansera sig i ännu fler länder. 

Vad erbjuder företaget Luxplus sina kunder?
Luxplus fungerar som ett medlemskap där man blir medlem hos dem och sedan kan man handla på deras hemsida med upp till 80 procent rabatt på produkter från kända varumärken. Ju fler inköp man väljer att göra hos företaget då man är medlem hos dem desto mer pengar kommer man att kunna spara. Företaget Luxplus erbjuder sina kunder gratis frakt på deras produkter, alla leveranser levereras inom 1–3 dagar samt att om man skulle känna sig missnöjd med någon produkt har man 30 dagar på sig att göra en retur. Är man osäker på medlemskapet kan man testa det gratis en månad för att se. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Luxplus?
Skulle man ha några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns där, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man inte hitta svaret på sin fråga eller om man av någon annan anledning ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Luxplus? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension


Luxplus.