NordicFeel

Alla recensioner

NordicFeel

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

NordicFeel

Välkommen till Nordicfeel, en av de ledande skönhetsbutikerna i Norden som erbjuder bland annat hudvård, parfym, hårvård och även make-up. Nordicfeel har vuxit snabbt och utökat sitt sortiment mycket sedan starten. Under de senaste 7 åren har detta företag vunnit priset ”årets E-handlare” vilket de är mycket stolta över. 

Om Nordicfeel
När företaget startades 2006 hade de endast ett fåtal parfymer i sitt sortiment vilket rymdes i en bokhylla hemma. Sortimentet och företaget har vuxit väldigt snabbt sedan dess och idag består deras sortiment av 400 olika varumärken och över 18 000 olika produkter inom skönhet. De erbjuder allt från klassiska favoriter och nyheter till de mer exklusiva produkterna som ger en lyxkänsla. Företagets affärsidé är och har alltid varit att erbjuda skönhetsprodukter av hög kvalitet, men samtidigt ha låga priser och erbjuda marknadens bästa service. Nordicfeel kan sälja till så låga priser eftersom de har valt att köpa in stora volymer, och vara bäst på logistik och marknadsföring och tack vare deras smarta systemlösningar. Inte nog med att priserna på Nordicfeels hemsida redan är låga så erbjuds det även alltid fri frakt för dig som kund hos dem. Idag har företaget verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark och under våren 2015 öppnade de sin första fysiska butik i Växjö med ett noga utvalt sortiment av produkter. 

Vad erbjuder Nordicfeel?
Hos Nordicfeel kan du hitta vad du än an tänka dig för att du ska kunna fylla ditt hemma SPA. Alla produkter som finns på hemsidan finns även alltid i lager hos företaget och de kan därför leverera dina produkter till dig redan samma dag. Produkterna som Nordicfeel erbjuder är alltid noggrant utvalda med omsorg för att de ska kunna passa alla deras kunder. De har även valt att samarbeta med ett flertal av Sveriges och Europas ledande distributörer av skönhetsprodukter och därför utvecklas deras sortiment väldigt ofta. 

Den vanliga frakten är alltid gratis och då kommer ditt paket att komma inom 3–6 vardagar med Postnord, antingen till ett utlämningsställe eller hem till din brevlåda om paketet är litet. Du kan även välja att ta snabbleverans vilket kostar 19 kr och då kommer det att ta 2–4 vardagar och har du brådska med ditt paket kan du välja att ta expressleverans vilket kommer att kosta 29 kronor men å kommer du även att få ditt paket inom 1–2 vardagar. Om du gör din beställning innan kl. 17:00 på vardagar kommer den att vanligtvis skickas redan samma dag, om du beställer efter det eller på helgen kommer det att skickas följande vardag. 

Reklamationer, tips och kontakt till Nordicfeel
Om du har några frågor eller förbättringstips till företaget kan du lätt komma i kontakt med dem, du kommer lättast att göra det via e-post men du kan även komma i kontakt med dem på andra sätt. De försöker alltid att svara på dina frågor inom 24 timmar efter att du skickat ditt meddelande. Om du vill lämna in en reklamation ska du göra det inom skälig tid efter att du upptäckt felet och du ska göra det via e-post.

Kom ihåg att skriva en egen recension om Nordicfeel.