Buyersclub

Alla recensioner

Buyersclub

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Buyersclub

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så länge man har tillgång till internet. Hemma, på jobbet, på tåget eller bussen, på semester, eller ett veckoslut ute i stugan, har man tillgång till internet så kan man oftast beställa produkter till vald adress. Dessutom finns det oftast returrätt på de produkter man beställer. Detta betyder att man har full rätt att returnera beställda produkter om man inte är nöjd. Man behöver inte ta bilen eller kollektiv trafik in till centrum för att ha möjlighet att köpa de produkter man önskar, dessutom måste även produkterna finnas i lager hos de fysiska butikerna. Men allt hopp är inte ute för de fysiska butikerna.

De företag som inte har en nätsida har det tyvärr svårare idag. Men det finns en liten ”tvist”. Ett stort antal fysiska butiker håller på att försvinna, och vad händer med de butiker som hålls kvar? Jo, de kommer att synas mer än vad de någonsin gjort, så allt hopp för dessa butiker är inte ute. Att gå och handla bland fysiska butiker med en grupp av vänner har en viss charm som man inte upplever genom nätbutiker.

Allting kan beställas via internet, och om det inte finns ännu så kommer det snart att göra det. Mellan nätbutiker är det är stor konkurrens eftersom de finns så mycket av allt. Det kan vara bra att först ta reda på vilket företag som erbjuder det bästa priset på en viss produkt. Om man har svårt att söka priser manuellt så finns det även företag som erbjuder en tjänst att söka pris på produkt. Resultatet är alla de olika priser som företag erbjuder på just den produkten. Ett företag som säljer nästan vadsomhelst är företaget Byersclub.

Om Byersclub
Byersclub är ett svenskt företag som satsar på e-handel. På Byersclub hittar man ett blandat sortiment av hemprylar till matvaror. Det kan löna sig att först läsa genom deras medlemsvillkor om man tänker bli medlem hos dem, mer om detta nedanför.

Vad erbjuder Byersclub?
Produkter från köksredskap till hundleksaker. Man hittar oftast rabatter på deras produkter så det kan löna sig att vänta med ett köp. Om man inte vill missa dessa rabatter eller andra nyheter så kan man bli en medlem. Blir man medlem i Byersclub så får man även andra bonusar som man kan ta ut. Priset att bli medlem i Byersclub är 49 kr i månaden. men man kan även göra ett för köp på ett år för 499 kr. Köper man förköpet så får man även en välkomstgåva.


Hur får man kontakt med Byersclub?
Har man frågor till Byersclub så lönar det sig att först läsa genom FAQ, som står för freqeuently asked questions. Om man inte hittade svaret där så kan man kontakta företaget via email: info@byersclub.se, eller genom telefon 020-45 50 00

Varför är det viktigt med recensioner? Jo, om man gör en beställning på en produkt/tjänst utan att ta reda på om varken företaget eller produkten/tjänsten går efter det som man beställt, chansen finns att man inte får det man beställt. Om man först läser recensioner så minimerar man risken till detta missöde. Eftersom det sker en stor flytt till internet så finns flyttas även recensioner till internet. Mun till mun ordet blir mindre och därför är det viktigt att recensioner är så äkta som möjligt.


Så handlar du säkert på nätet