OmdömesStalle

  Recensioner Lookfantastic

  Smink, och skönhetsprodukter är ett väldigt stort intresse för många människor, både unga och äldre. Med smink kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sig med olika färger samt att man även kan lära ut till andra. Många jobbar med smink, och har ett väldigt stort intresse för det medans andra stiger upp på morgnarna och sminkar sig som de har gjort under flera års tid redan. Men oberoende på vilken grad intresset för smink och skönhet är så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig sina produkter. En sak man kan göra är att gå till en fysisk butik och kolla runt, men om man vill så kan man underlätta shoppandet genom att handla produkterna online. Genom att handla online kan man i lugn och ro sitta hemma i soffan och upptäcka ett stort online sortiment, och sedan beställa och hämta ut paketet inom några arbetsdagar. Ett företag som är verksamma i Sverige är Lookfantastic, de säljer smink och skönhetsrelaterade produkter.

  Hur långa är leveranstiderna hos företag och är betalningarna säkra? Hur mycket kommer frakten att kosta hit som jag bor och vad ska jag ta mig till om jag inte känner mig nöjd med en produkt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga.

  Mer information om Lookfantastic

  Lookfantastic är ett företag som är grundat och lanserat under 1996 och är en av Storbritanniens första skönhetsbutiker som var verksam på nätet. Företaget finns inte endast i England utan de är även verksamma i andra länder samt att de har ett sortiment där det ingår mer än 20 00 produkter och mer än 600 stycken olika märken. På företaget arbetar det även en grupp skönhetsexperter som tar fram information om produkterna som företaget säljer.

  *SPOILER* LOOK FANTASTIC JUNE BEAUTY SUBSCRIPTION UNBOXING - LIMITED EDITION TRAVEL BAG!

  Vad erbjuder Lookfantic sina kunder?

  På hemsidan kan man kolla igenom olika produktkategorier som är tex: hårvård, hudvård, kroppsvård etc. Om man vet exakt vad man är ute efter så kan man även använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna.

  Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 500 kr så kommer frakten att vara gratis. Om det är så att man gör en beställning som är under 500 kr så kommer det att tillkomma en fraktavgift på 49 kr. Leveranstiden är mellan 3 – 6 arbetsdagar och paketen kommer att levereras till närmaste postombud. Skulle man vilja ha paketet levererat hem så kommer det att kosta från och med 99 kr.

  Hur kan man komma i kontakt med Lookfantastic?

  Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka ett meddelande till företaget via hemsidan. Men innan man gör det så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga.

  Har du handlat hos Lookfantastic? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Lookfantastic.

  Lookfantastic
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (6)

  2.6
  17% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  3.6
  Leverans
  rating
  2.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Handla inte här!!!

  Handla absolut inte här!!!! 🤬
  Köpte en Babyliss Airstyle 1000 som helt plötsligt slutade fungera efter ett fåtal gångers användning. Lämnade tillbaka varan och eftersom lagret ligger utomlands fick jag betala en dyr frakt. Är så förbannad då jag mailade dem flera gånger plus gav bevis i form av kvitto för att få tillbaka fraktsedlarna. Har rätt till det. De har varit sjukt otydliga med ifall de kommer betala tillbaka frakten. Jag har endast fått pengarna tillbaka för själva varan. Detta är absolut inte okej eftersom de hade levererat en felaktig och borde även stå för frakten.

  Av: Thu Uyen15-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Ge dina pengar till någon annan

  Jag beställde specifikt fler produkter att få en viss gåva, visade sig gåvan var slut pga fel med lagert. Det tog 2 extra veckor att ordna, jag skrev till dem flera gånger, föreslog en annan produkt i samma prisklass osv, och forklarade att jag köpte specifikt flera produkter för att kvalificera för den där och det var väldigt viktig för mig. Jag fick inget riktigt svar när som helst, sedan annullerade de ordern och det var det. Ett företag som bryr sig om sina kunder skulle åtminstone säga "ursäkta, här är något annat" som till exempel en rabattkod eller en annan gåva istället för en "screw you, not our problem" attityd....

  Av: Gosia27-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Bluff

  Ett riktigt bluff företag. Skickar varken varor eller återbetalar som de lovat.

  Av: Linda23-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Totalt jävla värdelöst

  Först och främst så framgår det inte tydligt att produkterna skickas från hela världen och i flera olika sändningar. Ett kom från Nederländerna och ett från USA. Det tog över en månad att få produkterna. De fastnade även i tullen på Arlanda i över en vecka och jag fick en tullräkning. Den fick jag faktiskt kompensation för men ändå.. Sedan saknades en produkt och det var visst problem med lagret så de skulle återkomma om jag skulle få produkten eller återbetalning. De återkom inte. Skitföretag.

  Av: Josefine 10-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3
  rating

  Lurendrejare

  skickar fel produkter och betalar inte tillbaka pengarna som är betalda trots returnerad produkt
  otrevliga

  Av: c08-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Beställ inte här!

  Extremt lång leverans, trasiga produkter, produkter från samma beställning kommer i olika paket. Massa reklam för engelska tjänster och produkter i paketet. Oprofessionell kundtjänst. Känns som ett blufföretag...

  Av: Anna29-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Lookfantastic

  Din recension

  FAQ

  Är Lookfantastic ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lookfantastic. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 17% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lookfantastic?

  Lookfantastic är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lookfantastic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.