OmdömesStälle

    Recensioner Light in the box

    Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Light in the box är en nätbutik som har valt att inrikta sig på kläder och accessoarer.

    Hur fungerar leveranserna hos detta företag, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

    Mer information om Light in the box

    Light in the box är ett e-handelsföretag som grundades under 2007 och erbjuder kläder och accessoarer samt produkter inom hus och hem. Light in the box hör även till företaget Mini in the box, där de arbetar med att producera sina produkter i Kina och sedan sälja dem till länder världen runt. Företagets hemsida finns på många olika språk, och fastän produkterna tillverkas i Kina har de lager i andra länder så att leveranserna ska gå snabbare. I sortimentet hos Light in the box tillkommer det dagligen mer än 1 000 produkter.

    Light in the box.

    Vad erbjuder Light in the box sina kunder?

    Light in the box har tre stycken kärnkategorier med produkter som de erbjuder, vilka är: kläder, accessoarer, hem och trädgård. Företaget erbjuder även andra produkter inom mindre kategorier. På företagets hemsida finns en sökfunktion som man kan använda om man vet exakt vad man är ute efter, men annars kan man kolla igenom de olika kategorierna och se utbudet. Om man går in på en speciell produkt på hemsidan kommer man att kunna se den uppskattade leveranstiden för just den produkten. Men om man gör en beställning med fler produkter kan det bli så att de kommer i olika leveranser. När varje paket är på väg kan man även spåra det för att sedan hämta ut det hos närmaste ombud.

    Light in the box har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att bli informerad om kampanjer och erbjudanden.

    Hur kan man komma i kontakt med Light in the box?

    Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Innan man kontaktar dem kan man alltid läsa all information och alla villkor som finns på hemsidan. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man först kontakta företaget.

    Har du handlat hos detta företag? Om ja, glöm då inte att skriva en egen recension.

    Light in the box
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (74)

    3.2
    27% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.6
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    4
    Leverans
    rating
    2.8

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

    Storleken stämmer inte!

    Varan är fin. Storleken stämmer inte med Europeiska mått mätt. Detta är inte roligt. Tack.

    Av: Pirkko-Tellervo Leppänen Montonen26-09-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    6
    rating

    Beställning

    Jag beställde en tunn ryggsäck som man kunde vika ihop till ett litet paket och som är toppen att ha vid promenader. Kostnad 222kr
    Blev orolig efter att jag läst alla omdömen förstås.
    I mitt fall tog det ca 14 dagar (som utlovats) innan den låg i brevlådan. Så jag är nöjd

    Av: Gunilla Abelsson 01-05-2021
    Jasmin❤️ Friberg22-06-2021

    Vet inte om man vågar beställa en docka för det såg ut som på bilden att det inte alls va samma docka som man fick hem som va på hemsidan🥺

    Jan24-09-2021

    Oseriösa!!!! Undvik att handla på den här webbsidan. Jag har fått en produkt som är trasig men de vägrar göra retur på den. Rent bedrägeri !!!!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    8.5
    rating

    Monteringsanvisning på kinesiska

    Vi kan inte få kontakt med företaget. Vi har köpt en taklampa och monteringsanvisningen är enbart på kinesiska! Vi vill åtminstone ha en på engelska. Vi har också betalat 700kr i tullavgift vilket vi inte var beredda på.
    Vi är tveksamma till att höra flera köp.

    Av: Sofie Bergeling04-02-2021
    Hej , jag har betalt min vara den 21 juni-2020en sk. Juicer (citronpress) men inte fått den. Har meddelat Klarna men inte fått någon hjälp. Det var i augusti 2020. 04-02-2021

    Den kostade 177 kr men det ska väl ändå spela någon roll. Ocr nr 8403576219999864. Vill kalla detta för stöld.

    Annika Nässén 04-02-2021

    Se ovan.

    tbnkhjiooo23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    mhkduegjkm25-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    8
    rating

    bra

    bra leverans men mycket tull

    Av: frank innerstedt27-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    ALDRIG SKA MAN HANDLA HÄR

    Skitmaterial,fel storlekar långsamt leveräns och skit dåligt retur policy Be warned

    Av: S Frantzen 14-09-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Kass leverans tid

    😡

    Av: Kurt A.30-08-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    6.5
    rating

    Oseriöst

    Nonchalant kundtjänst.

    Av: Sven Inge Andersson28-08-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Bluff företag

    Beställde lampor. De lampor som levererades överensstämde inte med bilden. Förpackningen var öppnad och det saknades delar. Går inte att returnera. Efter många diskussioner med företag skulle jag få returnera dem på egen risk till en kostnad av 700 kronor. Köp ingenting från detta företag i Kina

    Av: Mari Barsk06-08-2021
    Mari Barsk06-08-2021

    Jag skulle aldrig handla där igen. Vet inte varför det står ja

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Missnöjd

    Mycket missnöjd! Plagget ser inte i närheten av hur det såg ut på bilden, ser ut som ett annat plagg 👎

    Av: Kerstin conant19-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Vara inte levererad

    Riktigt skumt företag som inte levererar varor som utlovat men betalt vill de ha. Varning!

    Av: Hans Stenmark19-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Du står för returkostnaden om de råkar skicka fel vara

    Priserna är låga, men tullavgift tillkommer.
    En av varorna i beställningen var fel, men jag skulle stå för kostnaden för att returnera den. Efter diskussion med kundtjänsten gick jag med på att behålla den vara som jag egentligen inte beställde med 50% lägre pris. Jag är inte nöjd, men det var det bästa alternativet för mig.

    Av: Elvira Mujagic10-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    3
    rating

    Felaktig och missvisande produktbeskrivning

    Varning! Mycket oseriöst företag!
    Jag köpte cykellyse set fram och bak, enligt vad produktbeskrivningen sa. När jag fick leveransen ingick endast framlyset. När jag försökte kontakta dem var det bara strul och deras återkoppling, som tillslut kom, var på engelska, var svår att förstå och instruktionerna de gav fungerade inte, trots flera försök.
    När jag sent omsider (flera månader senare) lyckades nå dem med respons, försökte de hävda att de enbart skickat en lampa eftersom jag endast fyllt i att jag beställde en artikel.
    Det stod att artikeln bestod av "set fram och baklyse". Jag ville endast ha ett set, inte två lysen av varje, såklart beställer jag då en artikel. Men de hävdar att man behövde beställa 2(!) för att få med ett baklyse. Det var inte så det stog i beskrivningen, men det skulle kunden tydligen förstått att det var det de menade trots att det stod "fram och baklyse". inte "fram eller baklyse". Men om jag skrev 1 lyse, hur visste de då om de skulle skicka fram eller baklyse till mig? Det fanns ingenstans att välja vilket av lysena jag skulle ha om jag bara valde ett. Baklyse ska enligt lag vara rött bakåt, inte vitt, så det är ju inte så att det gick att välja att använda samma lampa både fram och bak. Alltså förstod jag att det de skrev stämde med att det var ett set fram och baklyse, dvs 2 lampor i en beställning. Solklart! Men det var inte det de menade, och inte det jag fick.

    Skulle därmed aldrig lita på att övriga produktbeskrivningar stämmer. Hur ska man veta vad de egentligen menar att jag beställer och betalar för, när de inte skriver vad de menar? Har fortfarande inte fått mitt baklyse levererat, trots att det står på bekräftelsen att det är vad jag har betalat för.
    Jag kommer aldrig att rekommendera dem om man vill veta vad man får när man beställer. Kommer aldrig att försöka handla därifrån igen. Varnar för detta oseriösa företag!

    Av: Solweig Möller06-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Värdelöst

    Beställde 5 klänningar o ingen passade/funkade. 2 gör små , 1 för stor o lång, en för kort o en trasig vid leverans. Oklar med beställning kring om beställningen gjort o deras retur upplägg som gjord för att ingen orkar skiva tillbaks

    Av: Mellis29-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Va ska jag göra?

    Dockan som jag tänkte köpa såg jätte fin ut på bilden men när man ser i bedömning under bilden är det en som har köp och fått hem och lagt en bild nedan men ser inte alls likadan som på bilden va ska jag göra?

    Av: Jasmin❤️ Friberg22-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Missnöjd med Fidget Tous

    Jag är jättemissnöjd. Fidget Toys på bilden stämde inte alls med varan jag fick. Mycket enklare och inte alls så fina som på bilden. Dessutom tillkom tullavgift .Kommer inte handla där igen.

    Av: Anne Arbeus16-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    3.5
    rating

    Skriv din egen recension om Light in the box

    Din recension

    FAQ

    Är Light in the box ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Light in the box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.2/10, med 27% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Light in the box?

    Light in the box är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Light in the boxs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.