OmdömesStalle

    Recensioner Light in the box

    Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Light in the box är en nätbutik som har valt att inrikta sig på kläder och accessoarer.

    Hur fungerar leveranserna hos detta företag, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

    Mer information om Light in the box

    Light in the box är ett e-handelsföretag som grundades under 2007. Light in the box hör även till företaget Mini in the box, där de arbetar med att producera sina produkter i Kina och sedan sälja dem till länder världen runt. Företagets hemsida finns på många olika språk, och fastän produkterna tillverkas i Kina har de lager i andra länder så att leveranserna ska gå snabbare. I sortimentet hos Light in the box tillkommer det dagligen mer än 1 000 produkter.

    Light in the box.

    Vad erbjuder Light in the box sina kunder?

    Light in the box har tre stycken kärnkategorier med produkter som de erbjuder, och det är: kläder, accessoarer, hem och trädgård. Men de har även andra produkter inom mindre kategorier. På företagets hemsida finns en sökfunktion som man kan använda om man vet exakt vad man är ute efter, men annars kan man kolla igenom de olika kategorierna och se utbudet. Om man går in på en speciell produkt på hemsidan kommer man att kunna se den uppskattade leveranstiden för just den produkten. Men om man gör en beställning med fler produkter kan det bli så att de kommer i olika leveranser. När varje paket är på väg kan man även spåra det för att sedan hämta ut det hos närmaste ombud.

    Light in the box har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att bli informerad om kampanjer och erbjudanden.

    Hur kan man komma i kontakt med Light in the box?

    Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Innan man kontaktar dem kan man alltid läsa all information och alla villkor som finns på hemsidan. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man först kontakta företaget.

    Har du handlat hos detta företag? Om ja, glöm då inte att skriva en egen recension.

    Light in the box
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (59)

    3.2
    24% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.4
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    3.8
    Leverans
    rating
    2.8

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Beställning

    Jag beställde en tunn ryggsäck som man kunde vika ihop till ett litet paket och som är toppen att ha vid promenader. Kostnad 222kr
    Blev orolig efter att jag läst alla omdömen förstås.
    I mitt fall tog det ca 14 dagar (som utlovats) innan den låg i brevlådan. Så jag är nöjd

    Av: Gunilla Abelsson 01-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    8.5
    rating

    Monteringsanvisning på kinesiska

    Vi kan inte få kontakt med företaget. Vi har köpt en taklampa och monteringsanvisningen är enbart på kinesiska! Vi vill åtminstone ha en på engelska. Vi har också betalat 700kr i tullavgift vilket vi inte var beredda på.
    Vi är tveksamma till att höra flera köp.

    Av: Sofie Bergeling04-02-2021
    Hej , jag har betalt min vara den 21 juni-2020en sk. Juicer (citronpress) men inte fått den. Har meddelat Klarna men inte fått någon hjälp. Det var i augusti 2020. 04-02-2021

    Den kostade 177 kr men det ska väl ändå spela någon roll. Ocr nr 8403576219999864. Vill kalla detta för stöld.

    Annika Nässén 04-02-2021

    Se ovan.

    tbnkhjiooo23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    mhkduegjkm25-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    8
    rating

    bra

    bra leverans men mycket tull

    Av: frank innerstedt27-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Finns ingen retur rätt

    Jag beställde två baddräkt för barn för 540 kronor. Den kommit i tid men de var en bebis storlek. Jag begär att byta de för det är inte rät storlek och fick svar att de har kinesiska storlek inte de svenska. Och om jag vill byta eller retur så ska jag skicka till kina och betala frakt också. Slösa inte pengar till de.

    Av: Usman07-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4
    rating

    Omöjligt att reklamera

    Köpte en 3d penna till min dotter som fungerade i ungefär en vecka. Omöjligt att reklamera. De tyckte de löste ärendet genom att ge mig en värdecheck på 5 dollar att använda på nästa köp. 3d pennan kostade 599 kr. Kundservice förstod inte alls. Omöjligt att reklamera. Kommer aldrig handla där igen.

    Av: Charlotte 05-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    ALDRIG VARIT KONTAKT MED SÄMRE FÖRETAG

    Finns absolut inget bra att säga om detta företag. Scam och gör inte rätt från sig i något område övht

    Av: Anna29-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Trasig lampa

    Jag köpte en lampa av er och har kontaktat er flertalet gånger då lampan var trasig men har ännu inte fått något svar av er och klarna har kontaktat mej flera ggr ang fakturan! Så dåligt!

    Av: Julia Likars26-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Bluffföretag

    Har beställt vid 2 tillfällen och det är bara problem. Lång lev. tid omöjligt att komma i kontakt med företaget. Byten eller reklamationen funkar inte. Jag skulle ALDRIG beställa där igen. Hur kan klarna vilja blanda sig med detta företag?

    Av: Kia20-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Utebliven vara.

    Inte fått den produkt jag köpt inklusive extra betalning för expressleverans. Omöjligt att förstå hur man kommer i kontakt med kundtjänst på Light in the box

    Av: Eva Marsk12-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Ingen leverans

    Beställde ett klockarmband i läder som är betalt sedan två veckor tillbaka, men ännu ingen leverans. Undvik att handla här.

    Av: Armband12-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning oseriöst företag

    Beställde saker 14e dec med expressfrakt totalt 2500 kr. Paketet sägs ha kommit fram till utskeppande företaget här i mina trakter. Och de sägs ha sk sökt mig på de angivna mobilnumret där 070 inte fanns med. Okey. Paketet (return to sender) ses i tracking liggande i Raunheim sedan 26 e jan. Krångliga tickets har jag skrivit ett halvt dussin senast 5e mars med svar som knappast antytt att de läst vad jag skrivit. Nu ses min order som mottagen efter senaste mailen mellan mig och Alejandro. I tracking ligger paketet kvar i Raunheim Germany. Jag kan nu då det anges som mottaget inte ska nya tickets, hitta Alejandro via mailen dä ärendet stängdes.
    Där gick julklapparna till barnen och systersonen. VARNING

    Av: Rikard Henricsson29-03-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Oseriöst - undvik

    Ljuger om leveranstid. Obefintlig kundtjänst. Du hittar samma varor på WISH som är mycket pålitligare.

    Av: Henric19-03-2021
    mhfsugbnjj23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    uanysbsgtf25-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2.5
    rating

    Broken lamp - 4 months no return

    Warning!! Do not buy products here!! The company is not serious. We bought a lamp that was broken when it arrived. We have now for 4 months tried to return it or get a new. Yesterday they promised us to get a new lamp, instead we receive two screws!!!

    Av: Matti Raasakka17-03-2021
    gtabtyugnz23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    tskkyjzhjb25-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Leverans

    2-9 dagars leveranstid stod det.
    Ett rent påhitt.
    Fakturan från klarna har förfallodatum 2 månader framåt.
    Tolkar det som om det redan är avgjort att varorna kommer över en månad senare än företaget inbillar mig som kund.
    Borde man anat att denna firma styrs av skit?

    Av: Bertil Sundvisson16-03-2021
    anwqjwvwyz23-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    lfqnkixnes25-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Skriv din egen recension om Light in the box

    Din recension

    FAQ

    Är Light in the box ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Light in the box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.2/10, med 24% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Light in the box?

    Light in the box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light in the box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.