OmdömesStalle

    Recensioner Light in the box

    Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Light in the box är en nätbutik som har valt att inrikta sig på kläder och accessoarer.

    Hur fungerar leveranserna hos detta företag, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

    Mer information om Light in the box

    Light in the box är ett e-handelsföretag som grundades under 2007. Light in the box hör även till företaget Mini in the box, där de arbetar med att producera sina produkter i Kina och sedan sälja dem till länder världen runt. Företagets hemsida finns på många olika språk, och fastän produkterna tillverkas i Kina har de lager i andra länder så att leveranserna ska gå snabbare. I sortimentet hos Light in the box tillkommer det dagligen mer än 1 000 produkter.

    Light in the box.

    Vad erbjuder Light in the box sina kunder?

    Light in the box har tre stycken kärnkategorier med produkter som de erbjuder, och det är: kläder, accessoarer, hem och trädgård. Men de har även andra produkter inom mindre kategorier. På företagets hemsida finns en sökfunktion som man kan använda om man vet exakt vad man är ute efter, men annars kan man kolla igenom de olika kategorierna och se utbudet. Om man går in på en speciell produkt på hemsidan kommer man att kunna se den uppskattade leveranstiden för just den produkten. Men om man gör en beställning med fler produkter kan det bli så att de kommer i olika leveranser. När varje paket är på väg kan man även spåra det för att sedan hämta ut det hos närmaste ombud.

    Light in the box har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att bli informerad om kampanjer och erbjudanden.

    Hur kan man komma i kontakt med Light in the box?

    Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Innan man kontaktar dem kan man alltid läsa all information och alla villkor som finns på hemsidan. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man först kontakta företaget.

    Har du handlat hos detta företag? Om ja, glöm då inte att skriva en egen recension.

    Light in the box
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (31)

    3
    23% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.6
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    3.6
    Leverans
    rating
    2.6

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Inga varor efter 2,5 månader

    Varorna har inte kommit. Enligt spårningen ska de kommit till Sverige 4/12. Från kundtjänst får jag vid varje förfrågan bara ett standardsvar att det kan ta 1-2 veckor pga Corona och löfte om rabatt vid nästa beställning. Kommer naturligtvis aldrig mer att handla där.

    Av: Eva Ragnarsson24-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Fel storlekar

    Skitdålig. Jag har beställt och fått de tröjor som jag har beställt. Det tog 1 månad. Men flera av storlekarna är på tok förstora. Storlek 52 EU är 3 gånger X. Jag anser att storlek 52 EU är 1 gånger x. Jag kan inte ge bort tröjorna som jag har tänkt. Det är tur att jag inte köpte företags tröjor genom Light in the box.
    Jag kommer inte att rekommendera företaget till någon. Snarare att avråda från att handla någonting på hemsidan.

    Av: Sören Carlos15-01-2021
    Mikael20-01-2021

    Jag beställde en jacka genom Light in the box och betalade i förväg (gör aldrig det) och nu kräver de mig på ytterligare 331 kr. Jag som konsument ska inte behöva skicka varan till en adress i Kina för att få 50% av pengarna tillbaka på köpet som jag inte var nöjd med. Enligt reklamationsnämnden och Sveriges rikes lag så har du ångerrätt. Men man har vänt detta emot mig som enskild individ. Detta kan inte vara lagligt.

    Sandra20-01-2021

    Man blir verkligen förvånad att de får göra som de gör och inte hålla sig till lagar. Jag vill returnera en vara men måste då beskriva varför retursedel finns ej med. Har dock ej betalt varan ännu och drar mig inte för en anmälan till Konsumentskyddslagen tänk om alla kunde anmäla eller om blufföretag togs bort om de ej uppfyllde svenska villkor!!!

    Hej23-01-2021

    Fack errrrrr

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Oseriöst

    Har beställt en vara men efter en månad har den inte kommit och det går inte att kontakta företaget. Får inga svar. Har betalat i förskott och får nog anse mig grundlurad.

    Av: Christine15-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Katastrofalt

    Tullavgift och andra avgifter 50% av ordersumman. Tagit över en månad. Önskar jag sett denna sida innan jag beställde.

    Av: Yen13-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Blåsning

    Riktiga lurendrejare. 3e gången jag beställer härifrån och problem varje gång. 4-7 dagar leverans fick jag veta sist tog över en månad. När varan väl kom fick jag inte veta den hade kommit utan får en påminnelse direkt. När varan öppnas visar det sig att det som skulle vara ett par fick jag en av istället. Stor varning för att handla här

    Av: dauniel11-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Fick inte mina saker

    Skyller på att jag inte kan ha angett min adress, vilket jag har gjort. Därför återbetalar dom inte min order....
    Där förlorade ni en kund

    Av: Sessi07-01-2021
    Zait Pollozhani11-01-2021

    Omöjligt att komma i kontakt med dem! Har mejlat många gånger MEN ingen respons alls, varken ja eller nej! Otroligt lurigt!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Katastrofvarning!!!

    Tog evigheter att få paketet, när det kom var en vara ABSOLUT inte identisk med den på bilden och en annan vara saknades helt. Företaget svarar inte på Mail utan autogenererar ett ”ärendet är löst”-svar. DET ÄR INTE LÖST! Jag vill ha pengarna tillbaka! // 2012091241833598

    Av: Kattis06-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Hur kontaktar jag kundtjänst?

    Hur kontaktar jag kundtjänst, varje gång jag mejlar till sales@lightinthebox.com så kommer det tillbaka som olevererbart!!
    Är det någon som har en annan mejladress som fungerar?
    Det här känns skumt, väldigt skumt!
    Akta er för de "tullavgifter" som tillkommer efter leveransen.
    Den fraktavgiften som anges när du betalar är inte den enda avgiften utan det kommer ännu en avgift på flera hundra kronor.
    Jag känner mig sååå lurad!

    Av: Pia05-01-2021
    Kttis06-01-2021

    HANDLA ALDRIG PÅ LIGHT IN THE BOX! Dyra avgifter, kläderna ser inte ut som på bilderna, det tog veckor att få paketet, ett klädesplagg saknas fortfarande och jag får bara som svar att ärendet är LÖST. VARNING !

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Order 41166569

    Beställde 27/11, till dags dato har varorna ff inte kommit. Kontaktat er flera gånger, men ärendet markeras LÖST utan att åtgärd gjorts. Omöjligt att få tag på en riktig person. Ni mailar era sk Biljetter som leder till absolut ingenting. Antingen page not dound eller Oj något har blivit fel. 2 gånger har jag fått skucka om beställningen för ni hade missat vad jag beställt. Nu bad jag om återbetalning (nej jag vill inte ha kupong för jag kommer ALDRIG NÅGONSIN handla hos er igen, och fick åter igen en sk biljett som ledde till en sida där jag skulle skicka på min order, som ju inte finns längre för ni sjabblar bort den. Skriv inte till mig att jag ska kontakta Kundtjänst, för det har jag gjort 15 ggr utan någon som helst hjälp. Ni ska kontakta mig via mail och erbjuda mig en total återbetalning. Ni är det sämsta jag varit med om!!!!

    Av: Madelein Olsson05-01-2021
    Lotten 14-01-2021

    Håller med samma upplevelse

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning!!! oförutsedda utgifter tillkommer.

    Jag blev förvånad på hur mycket frakt kunde kosta men jag beställde ändå eftersom mina barn ville så gärna ha de tröjorna. Jag passade även på att köpa andra julklappar.
    Efter två veckor kommer varorna. Hälften av de kläderna jag beställde såg inte ut som på bilden så blev besviken. Sedan kommer ytterligare en faktura att jag måste betala tullkostnader på nästan 1000 kr. Så jag varnar er att inte beställa härifrån. Inte värt pengarna.
    God fortsättning!

    Av: Grace Magnusson29-12-2020
    Pia 05-01-2021

    Precis samma sak hände mig! När jag försöker mejla så får jag tillbaka att det är "fel adress - finns ej". Jag har skickat in att jag önskar byta några storlekar men inget svar. Jättedåligt, akta er för denna sidan!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Angående leverans

    Hej!
    Jag har beställt några varor från er men de kom aldrig.

    Av: ali sultani28-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    6.5
    rating

    Dålig servic

    Paketet kom en månad för sent och skjortan jag beställde var smutsig och paketet skadat. Du måste som kund stå för returkostnaden+tull vilket överstiger skjorta pris. Varnar alla för att shoppa på denna sidan.

    Av: Mårten Gustavsson27-12-2020
    Marianne Olsson27-12-2020

    För dyrt om man ska ha bara några saker . Läggs ju till rätt mycket frakt o.s.v.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Lurad

    Beställde och betalade en tröja till hunden. Har varken fått kvitto eller tröja. Håll tillgodo med de 178 kronorna som tröjan kostade Light in The box och sluta skicka om rewards till min mail, har sponsrat er nog.

    Av: Åsa 27-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skriv din egen recension om Light in the box

    Din recension

    FAQ

    Är Light in the box ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Light in the box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 23% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Light in the box?

    Light in the box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light in the box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.