OmdömesStalle

    Recensioner Light in the box

    Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Light in the box är en nätbutik som har valt att inrikta sig på kläder och accessoarer.

    Hur fungerar leveranserna hos detta företag, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

    Mer information om Light in the box

    Light in the box är ett e-handelsföretag som grundades under 2007. Light in the box hör även till företaget Mini in the box, där de arbetar med att producera sina produkter i Kina och sedan sälja dem till länder världen runt. Företagets hemsida finns på många olika språk, och fastän produkterna tillverkas i Kina har de lager i andra länder så att leveranserna ska gå snabbare. I sortimentet hos Light in the box tillkommer det dagligen mer än 1 000 produkter.

    Light in the box.

    Vad erbjuder Light in the box sina kunder?

    Light in the box har tre stycken kärnkategorier med produkter som de erbjuder, och det är: kläder, accessoarer, hem och trädgård. Men de har även andra produkter inom mindre kategorier. På företagets hemsida finns en sökfunktion som man kan använda om man vet exakt vad man är ute efter, men annars kan man kolla igenom de olika kategorierna och se utbudet. Om man går in på en speciell produkt på hemsidan kommer man att kunna se den uppskattade leveranstiden för just den produkten. Men om man gör en beställning med fler produkter kan det bli så att de kommer i olika leveranser. När varje paket är på väg kan man även spåra det för att sedan hämta ut det hos närmaste ombud.

    Light in the box har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att bli informerad om kampanjer och erbjudanden.

    Hur kan man komma i kontakt med Light in the box?

    Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Innan man kontaktar dem kan man alltid läsa all information och alla villkor som finns på hemsidan. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man först kontakta företaget.

    Har du handlat hos detta företag? Om ja, glöm då inte att skriva en egen recension.

    Light in the box
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (12)

    3.4
    42% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    4.2
    Tjänst
    rating
    2.4
    Prissättning
    rating
    4.6
    Leverans
    rating
    2.4

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Dåligt

    Beställde två varor å betala men fick dom inte när jag pratar med dom så kan dom inte betala tillbaka el skicka igen pga att tiden gått ut säger dom skit företag

    Av: Andreas Larsson20-11-2020
    Lars Larsson21-11-2020

    Inte fått leverans på beställd vara väntat 5mån

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4
    rating

    Storlekar

    Köpt några skjortor i storlek XXL. De var dock som Small när jag provade. ALDRIG HANDLA DÄR MER.

    Av: Leffeboy20-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Lurar folk!!!!

    Jag beställde masker för över 500kr i mars, har väntat och väntat kontakta dem förra månaden då jag har bevis inne på PayPal att dem inte ens skickat varorna, vägrar betala tillbaka! Akta er!!!

    Av: Nathalie16-11-2020
    Nathalie16-11-2020

    Lurar folk och vägrar betala tillbaka! Akta era köp inte!!!!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Bojkotta nedtag8arna

    Kan bara varna alla köööp inte från Light in The box

    Av: Åke Petterson12-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Skräp

    Står att varor är skickat men går ej spåra eller få support.
    Undvik!

    Av: Stefan Nordenström 06-11-2020
    Åke Petterson12-11-2020

    Bluffmakare säger att paket ej går att levera skall returneras har inte fått något meddelande att varan finns tillgänglig

    Nathalie Andersen16-11-2020

    Dem påstod att jag inte hade hämtat ut mitt paket men inne på mitt PayPal konto så står det att dem inte ens har skickat paketet och nu vägrar dem betala tillbaka

    Sanna Nordin20-11-2020

    VARNING!!!KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!!! Det står att dom skickat men dom inte kunde leverera då jag troligtvis inte var hemma😡Och att jag måste betala igen för att de skia skicka igen. Jävla bluffföretag!!!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Ingen kontakt ingen lrversnd

    Inte fått beställda och betalade varor
    Vilket bedrägeri

    Av: Märtha Rosengren 05-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4
    rating

    Urdåligt

    Sämsta jag varit med om. Fick betala 245 kr för retur till Kina av en jacka som inte passade. Light in the box lovade betala tillbaka portokostnaden till mig. Men det har dom inte gjort, trots flera mail från mig. De svarar inte ens!!! VARNING för detta företag. Handla inte av dom !!!!

    Av: Gunnel Onselius 02-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    aldrig mer

    Sämsta service någonsin - beställning har inte kommit efter 15 dagar - fakturan var de däremot snabba med - deras epost adresser fungerar inte
    Det går inte att bedöma varorna eftersom de inte kommit men är definitivt avskräckt - aldrig igen

    Av: Eva Clausson28-10-2020
    Gunnel Onselius 02-11-2020

    Ska ALDRIG köpa något härifrån mera. Jag beställde en jacka som jag tyckte var snygg. Men trots att jag alltid har XL var den alldeles för liten, mer som storlek S men med konstigt långa ärmar. Jag tog kontakt med Light in the box och skrev att jag ville skicka tillbaka den och att dom skulle betala portot. De svarade inte utan jag fick skriva flera gånger. Fick besked till slut att jag skulle skicka tillbaka jackan till en adress i Kina och att jag skulle få tillbaka mitt portoutlägg. Jag gjorde precis som de skrev och efter mycket krångel hos mitt postombud kom paketet iväg. Det kostade mig 245 kr att skicka. Fick efter ett tag besked från Light in the box att paketet kommit fram och var ok och att mitt utlägg skulle betalas till mig. Jag har inte fått några pengar trots flera mejl från mig. De svarar inte ens, så de tänker inte betala mig, det förstår jag. VARNING för detta företag. Har aldrig varit med om något krångligare.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Ingen paket

    Beställde varor 29septenber har inte fått paketet än. Skickade mail så till er om beställningen. Ni vill har min beställning jag hade inte fått bekräftelse men har fått faktura.
    Skickade screenshot till er så var min mail blockerade. Nu vill jag avbeställa denna beställningen 2009291339752812
    Tack för mig
    Prisna

    Av: Prisna 23-10-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Bedrövlig service

    Första och sista gången jag handlade från dom. varan uppfyllde inte beskrivningen dom hade lovat. dom valde att ge mig 20% tillbaka på köpet eller så skulle man skicka tillbaka det för mer än vad allt kostat att få hit. Som att det inte skulle räcka hade dom förbannat lång leverans.

    Av: Johan29-09-2020
    Jhony 21-10-2020

    Dåligt service och uppger fel information på produkten som inte ens passade till min telefon, fick retunerad den samtidigt fick betala ändå produkten och fick inte något tillbaka, dem behandlar folk som dumma i huvudetvpå chatten, ger ingen bra service Kommer att aldrig beställa hos dem.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2.5
    rating

    VARNING!!

    Väldigt lätt att beställa dessa billiga klänningar men nästan omöjligt att returnera, vilket är en rättighet vi har i Sverige men kanske inte i Kina. Jag skulle säkert varit mycket mer noggrann när jag läste det finstilta men inget tydde på att det kom från Kina och att en retur tillbaks till Kina(!!) skulle betalas av mig .
    Inte nog med det, så behöver jag betala retur för en vara jag inte beställt, de bara skickade med den när den klänning jag beställt inte fanns. Nu har de dessutom fräckheten att fråga om jag kan behålla den och ge bort den som gåva till rabatterat pris, det ingår säkert i affärsidén(??).
    Håller precis nu på att försöka returnera men jag befarar att det kommer ta mer än 7 dagar som enligt dom ska vara min returtid (14 dagar gäller i Sverige) .
    Just nu befarar jag att detta kommer kosta mig hela köpesumman och jag får väl kalla det läropengar men kan jag rädda någon annan med denna recension kan det vara värt det :-(
    Cristin

    Av: Cristin30-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Obs! Alla varor importeras

    När varan kryssades för på deras webb stod det 1 i lagersaldo (dvs. fanns inne på lagerhyllan). Och 2-3 dagar innan den kunde levereras. Senare efter alla inmatningar kom det upp. Att tullavgifter betalades av kunden. Av att döma av leveranstiden antog jag att "min vara" befann sig på hyllan på delas lager i Sverige. Så var det ju lugnt... Verkligen är en helt annan.
    1. Det finns inget lager i Sverige.
    2. I stället för några dagar tog leveransen drygt 2 månader.
    3.Tullavgiften på min vara ökade varans pris med 50%.
    Det är inte ok att medvetet lura eller vilseleda andra. Ändring behövs!
    Då min vara ej gick att köpa ngn annanstans. Så är jag ändå nöjd...
    Mvh Vivianne Järlefalk

    Av: Vivianne Järlefalk20-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    5
    rating

    Skriv din egen recension om Light in the box

    Din recension

    FAQ

    Är Light in the box ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Light in the box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.4/10, med 42% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Light in the box?

    Light in the box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light in the box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.